Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezcenna faceta który bezczelnie ze mną flirtował.

Polecane posty

Gość gość

Impreza studencka (studiuję za granicą). Pewien napity niemiec bardzo wulgarnie się do mnie przystawiał, komplementy, jednoznaczne propozycje itd. Tolerowałam to w milczeniu, tylko się usmiechając pod nosem bo z biegiem czasu zaczęłam go rozpoznawać. Nigdy wcześniej nie spotkałam go osobiście ale znam dobrze jego dziewczynę. W pewnym momencie powiedział do mnie, że ma dziewczynę z którą jest tylko dla seksu a ja mu na to, że jeśli tak myśli to wiele traci bo jego dziewczyna (nazwałam ją po imieniu) to przede wszytskim mądra osoba. Jego mina bezcenna!!!! Pomieszanie przerażenia, z szokiem haha. Od razu do mnie skąd ją znasz z udawanym spokojem ale widziałam, że wyglądał jakby w trzy seksundy wytrzeźwiał. Aż mi się chce śmiać z tego jego przerażenia. Świat jest mały, jeszcze w liceum polskim nasza szkoła współpracowała z niemcami i ja z jego dziewczyną robiłyśmy międzynarodowy projekt o prawach kobiet. Wtedy ją poznałam i ona mi też opowiadała o swoim facecie, pokazywała zdjęcia. Potem kontakt się urwał ale na tej imprezie ten typ niedający mi spokoju wulgarnymi tekstami z kimś mi się kojarzył. Po dwóch godzinach wpadłam na to kto to jest haha:P

Gość gość
W temacie miało być bezcenna mina oczywiście:P

Gość gość
:D:D:D:-P

Gość gość
JESTEM SOBIE FAJFUS:-P:-P:-P

Gość gość
Brawo! Chciałabym jego minę zobaczyć!

Gość gość
Oj fakt warto było tę minę zobaczyć:) Momentalnie wytrzeźwiał haha i ten udawany spokój przy pytaniu skąd się znamy. Biedak chyba się nie spodziewał, że ja skromna polka mogę znać ludzi z niemiec. Koleś chyba czuł się bezkarny. Najlepsze, że typ ma 25 lat a ja mam 18 i oboje studiujemy w holandii na licencjacie...

Gość gość
Moje gratulacje autorko:)

Gość gość
Przestroga dla s*******i

Gość gość
Miałam podobnie

Gość gość
naskarzylas?

Gość gość
wlasnie naskarzylas?