Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki powinien być meszczyzna

Polecane posty

Gość gość

nie będę cagle klepała faceta po ramienu i chodziła wokół niego na palcach, bo se chłopak zkrytyka nie radzi - żałosne, nawet kobity nie dajcie sobie tego wmówic, jak nie umie podzielić się mapa i współpracowac w grupie to jest zwykłym hamem i niech idzie sie do harcerzy se odchamć. osłabia mnie coś takiego.... zawsze razem wymysli się więcej niż w pojedynkę, jak cłop ne potrafi zaakceptować zdania kobiety tylko wymaga zeby go ciągle chwalono i nie potrafi współpracowac to jest złaosny i nic więcej, dla mnie to typowy nieudacznik jakich pełno, który cagle potrzebuje pochwał, typowy narcyz. jednak czepiastwo to tez cecha kobiet i upierdliwość ina to tez tez trzeba zwrócic uwagę, ale nie będe goscia chwalić za to, ze pozamiatał albo trafił do celu ja nie mogę! jaksię nie umie sam tym cieszyc to jest uposledzony.ja sie super ciesze jak se posprzatątam albo jak pracuje i nikt mnie nie musi chwalic bo sama analizuje na chłodno cały czas, co robię zle a co dobrze i prosze wręcz innych o krytykę, żeby sie przekonac co o mnie myslą, czego tez nie bore do siebie i tylko jak jest konstruktywna to mogę przemyslec, ale wiem,ze to jest czyjs tylko sposób działania a ja nie moge kopiowac tylko wypracowac swój i odpowiedni do sytuacji, dlatego najlepiehj znac jak najwęcej sposobów, a jak tozrobic-współpracowac z nmi!

Gość gość
Ale upośledzona polszczyzna

Gość gość
Nadajesz sie do woja na babe oficera:-)