Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moge byc w ciazy??

Polecane posty

Gość gość

Czesc mam mały dylemat... Robilam chlopakowi dobrze reka i mialam spermę na dloni dlon wytarlam do sucha potem na dworze gdzie jest zimno o tej porze roku stalam na autobus byla to,godzina po 16 autobusem kechalam niecala godzinę w domu poszlam po pewnym czasie do lazienki wymienic tampona i zapomnialam umyć ręce czy jest mozliwosc zaplodnienia?? Czy plemniki mogly przezyc jakims cudem i byc zdolne do zaplodnienia. prosze sobie nie żartować i mnie nie nabierać tylko pomoc. Juz sie zalamuje... Nie żartujcie sobie tylko mi pomozcie prosze. Co mam robić? Jeśli wytaralam spermę i bylam na zimnie to ta sperma wyschla? Mogla zaplodnic. Jakie jest ryzyko od 0 do 10 . Moge byc w ciąży??

Gość gość
od 0 do 10? -100000000

Gość gość
Kurffffaaa..co za kretynka ,syfiara..przeciez z 10 razy juz ten temat zalozylas. W ciazy nie jesteś, mialas okres!!!!!!!!jesteś tylko fleja i brudasem.

Gość gość
mozesz byc...nie sluchaj tu nikogo. plemniki jak wirusy potrafia przetrwac mrozy a ich zywotnosc to od 72h do nawet 4 dni :( majac okres moglas miec druga owulacje i a co za tym idzie plemniki z palca mogly przejsc do srodka i zaplodnic ta komorke :( przykro mi ale jestes w ciazy na bank a to kara za nieumyte rece

Gość gość
piszą w gazecie, że nie tylko ty, ale jeszcze 3 inne dziewczyny jadące tego dnia tym autobusem, które zmieniały tampon bez uprzedniego umycia rąk. Te plemniki weszły na ich rece i bach. Twój chłopak się nie wypłaci.

Gość gość
Możecie skonczyc żartować??!!