Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciał się zabić , bo nie widzi sensu życia ...

Polecane posty

Gość gość

Mianowicie chodzi o mojego męża . Zdradził , chciał wrócić , walczył , a ja chciałam , próbowałam dać drugą szansę . Czas leczy rany to prawda . Spedzilismy wspólną noc , zgodziłam się spróbować , dałam mu szansę , jednak nie potrafiłam . Na każdym kroku wracały wspomnienia . Widziałam jaka córka jest szczęśliwa jak znowu byliśmy razem , ale ja nie byłam szczęśliwa . Kocham , ale nie potrafię z nim żyć . Zaproponowałam mu przyjaźń . Mąż zawsze twardy facet , prawdziwy twardziel można powiedzieć , a jednak tak kruchy . Parę dni po naszym definitywnym rozstaniu dostalam od teściowej telefon , że próbował ze sobą skończyć , nie chciał żyć bez nas . Wiem , że to moja wina ....

Gość gość
co za frajer. najpierw sie puszcza, a pozniej nie potrafi ponieść tego konsekwencji

Gość gość
tak twoja, bo on zdradził... częściej dupci mu nadstawiaj to nie będzie zdradzał i bierz z połykiem

Gość gość
super, maczał w innej, wrócił i umaczał u ciebie...no nieźle, takich żon na szczęście nie brak :]

Gość gość
Mozliwe ze moglby byc teraz najlepszy facetem dla ciebie i dawac z siebie 100% w zwiazku ciezka sprawa szkoda ze nie mozma cofnac czas teraz na pewno by nie zdradzil jak sie dowiedzialas?

Gość gość
to nie twoja wina

Gość gość
zdradził bo nie modliłs sie za niego i demon miał wolna reke by rozbic twoje małzenstwo

Gość gość
Pokazowka i tyle Udał przed matka żeby na ciebie wpłynęła Frajer

To nie jest Twoja wina. Nie jesteś odpowiedzialna za to, jak postąpił Twój małżonek. Zdradził Cię i zawiódł Twoje zaufanie. Nie powinnaś na siłę próbować naprawiać związku z powodu jego próby samobójczej, jeżeli nie potrafisz mu wybaczyć. Możesz mu okazać swoje wsparcie, zasugerować terapię, ale nie rób czegoś wbrew sobie, bo nie wyniknie z tego nic dobrego. _______________________________________ www.pomocwkrakowie.pl

Gość gość
nieodpowiedzialny ten twoj ekhem mezulek, nie dosc ze zdradzil to jeszcze nie myslac o dziecku popelnia samobojstwo probujac zrzucic na ciebie wine. takiego go wybieralas???