Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna Rozczarowana

Czy facet przesadził według Was?

Polecane posty

Gość gość
znam takie numery,łudziłam się,że zmądrzeje-niestety,było coraz gorzej i w końcu mam spokój takiego typa nic nie zmieni, szanuj się i miej go w d***e

Gość gość
do gość - ta panna ma więcej oleju w glowie niż ty a wszystkie które mowia ze zle zrobiła sa po prostu zwykłymi naiwnymi kobiecinkami

Gość gość
"ta panna ma więcej oleju w glowie niż ty " ta panna wybrała sobie kolesia, z którym żyje 2,5 roku, pieprzy się z nim, a porozmawiać nie umie. Przez tyle czasu niczego nie wypracowali w związku. I oboje są temu winni co teraz się stało. No jakoś nie wierzę w jej inteligencję- jeśli facet nie rokuje to dawno to było widać, więc po co mu na to tyle lat pozwalała i siedziała z nim. a jeśli zachowywał się ok a raz mu odwaliło, to tak się nie załatwia spraw. Dorośniesz, to zrozumiesz

Gość gość
Jakby się do jej urlopu nie dopasował to też by w amoku zerwała.

Gość Smutna Rozczarowana
Gościu z 19:56 wypraszam sobie takie słowa. Nie pieprzyłam się z nim i nie chciałam też mieszkać. Okazało się że bardzo dobrze zrobiłam. Rozmawiałam z nim jak mi przekazał tę informację o tym że zaklepał już sobie urlop. Stwierdził że tego nie musi ze mną uzgadniać, że takie rzeczy uzgadnia się w małżeństwie. Skoro postawił mnie przed faktem dokonanym, to po co miałam się przed nim płaszczyć? Mam szacunek do siebie i nie będę zniżać się do jego poziomu oraz poziomu niektórych użytkowników z tego forum.

Gość gość
Owszem, ten facet przesadzil. Po 3.5 roku mozna oczekiwac ze facet bedzie planowal wakacje wspolnie :O Ten by mine slag na miejscu trafil.

Gość gość
"ta panna ma więcej oleju w glowie niż ty " ta panna wybrała sobie kolesia, z którym żyje 2,5 roku, pieprzy się z nim, a porozmawiać nie umie. Przez tyle czasu niczego nie wypracowali w związku. I oboje są temu winni co teraz się stało. No jakoś nie wierzę w jej inteligencję- jeśli facet nie rokuje to dawno to było widać, więc po co mu na to tyle lat pozwalała i siedziała z nim. a jeśli zachowywał się ok a raz mu odwaliło, to tak się nie załatwia spraw. Dorośniesz, to zrozumiesz xxxx 1. radze wyleczyć kompleksy bo wychodzą ci uszami 2. jak tak umiesz przeswietlac od razu ludzi na wylot to może zostaniesz wrozką bo się marnujesz ? 3. jestes facetem ? 4. Dorośniesz, to zrozumiesz - ha ha ha

Gość gość
Dwa i pół roku w związku bez seksu i się dziwisz że facet planuje urlop nie zwracając uwagi na twoje potrzeby? A ty na jego potrzeby niby zwracasz?

Gość gość
jakbyś miała poczucie ze dobrze zrobiłaś to nie pytałabyś na forum, bo i po co. To nie jest dojrzałe zachowanie. Poza tym nie chciałaś z nim mieszkać, czyli też nie widziałaś się z nim w trwałym związku, to o co chodzi? ty go nie masz w planach, on ciebie nie ma w planach. Remis

Gość gość
Ale teksty lecą, jedna akcja i koniec. Dziwnie te związki dzisiaj wyglądają. Oczywiście według mnie zachował się nie w porządku wobec Ciebie, ale po tym co piszesz a przede wszystkim jak, jesteście siebie warci...

Gość Smutna Rozczarowana
Przepraszam bardzo a niby dlaczego miałam zamieszkać z facetem bez ślubu. Prać mu, gotować, sprzątać i jeszcze często kochać się z nim? Kilka moich koleżanek tak zrobiło i bardzo żałują. Pobrały razem z facetami kredyty na mieszkanie. Facet zawinął się w siną dal, a one muszą spłacać kredyt. To że wszyscy mieszkają ze sobą przed ślubem, to nie znaczy że ja muszę. Dziś utwierdziłam się w tym, że dobrze zrobiłam nie mieszkając z nim itd.

Gość gość
oczywiście autorka nie powiedziała tego ale facet pewnie jedzie na te wakacje z rodzicami albo tylko z matką a ona taką awanture mu zrobiła :D

Gość gość
"Przepraszam bardzo a niby dlaczego miałam zamieszkać z facetem bez ślubu. Prać mu, gotować, sprzątać i jeszcze często kochać się z nim?" buahahahahaham no tak to było by straszne:D

Gość gość
wiesz takie spotykanie się jest dobre dla nastolatków, w tym wieku albo się mieszka razem albo udaję się, że jest w związku, byłaś w luźnym związku to nic dziwnego, że facet nie brał cię pod uwagę w wakacyjnych planach

Gość gość
Smutna Rozczarowana , lubie cie, masz jaja :) desperatki niech sobie gadają a ty rob swoje :)

Gość gość
wiesz takie spotykanie się jest dobre dla nastolatków, w tym wieku albo się mieszka razem albo udaję się, że jest w związku, byłaś w luźnym związku to nic dziwnego, że facet nie brał cię pod uwagę w wakacyjnych planach xxxx po tym co piszesz wnioskuję, ze kazda na pierwszej randce ma od razu brac slub i rodzic dziecko ? no można się tu ubawić po pachy :)

Gość gość
jakbyście byli w normalnym związku, mieszkali razem to byłoby dziwne gdyby facet sam zaplanował sobie wakacje, a wy tylko się spotykaliście co jakiś czas, każdy jest wolny wiec może robić co chce. Facet dobrze powiedział, że takie plany wspólnych wakacji robi się w małżeństwie albo w jakimś poważniejszym związku, nie wiem dlaczego jesteś oburzona, przecież nie chcesz nawet z nim mieszkać, to na wakacje byś z nim pojechała? Byłaś już raz z nim na wakacjach i facet widzi, ze nadal się nic nie zmieniło wiec teraz woli jechać sam.

Gość gość
po tym co piszesz wnioskuję, ze kazda na pierwszej randce ma od razu brac slub i rodzic dziecko ? no można się tu ubawić po pachy usmiech.gif naucz się czytac ze zrozumieniem, oni byli razem ponad 2 lata a ty piszesz o 1 randce. Ja o żadnym ślubie i dzieciach nie pisałam, są 2.5 roku razem a autorka jest oburzona wspólnym mieszkaniem i seksem to nic dziwnego, ze facet woli jechać sam na wakacje.

Gość gość
jakbyście byli w normalnym związku, mieszkali razem to byłoby dziwne gdyby facet sam zaplanował sobie wakacje, a wy tylko się spotykaliście co jakiś czas, każdy jest wolny wiec może robić co chce xxx to ty jak się spotykasz i facet cie zdradza to nie ma dla ciebie problemu bo każdy może robic co chce ? :)

Gość gość
naucz się czytac ze zrozumieniem, oni byli razem ponad 2 lata a ty piszesz o 1 randce. Ja o żadnym ślubie i dzieciach nie pisałam, są 2.5 roku razem a autorka jest oburzona wspólnym mieszkaniem i seksem to nic dziwnego, ze facet woli jechać sam na wakacje. xxx rozumiem, az za dobrze, ty jestes desperatka a ona nie :)

Gość gość
rozumiem, az za dobrze, ty jestes desperatka a ona nie usmiech.gif a się trolli internetowych zleciało, desperackie jest zakładanie takich tematów

Gość gość
29 lat i nawet razem nie mieszkali? To żaden związek. Oni się po prostu spotykali niezobowiązująco. No i jednak gratuluję facetowi że nie chajtnął się z taką z******tą dziewczyną co to woli nie mieszkać razem bo będzie się musiała kochać często.