Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gumiśka Bunia

Dlaczego nikt nie chce mi pomóc??

Polecane posty

Gość gość
bo jesteś brzydka i nikomu się nie opyla i tak nie chce tego , że mu za to tłumaczenie dasz

Gość gość
przyzwoicie to jest wynagrodzić czyj trud tego , że się uczył i teraz udostępni Tobie swoją wiedzę i przetłumaczy a nie się ślizgać i potem się śmiać z leszcza , którego się na "ładne "oczy wzięlo. płace i honoru nie tracę

Gość gość
w Polsce nie warto. bo wyśmieją za leszcza i frajera wezmą. i będą się po kątach cieszyć , że naiwniaka trafili. i jak naiwniak 100 razy pomoże a raz nie to gotowi go zabić ....już jest zły. takie są polaki

Gość gość
Zgubiłam twój drugi post. Pisze tutaj. Pierwsze zdanie I can work from monday to friday in the afternoon. Drugie bylo ok

Gość gość
ale ja nie będę na lotnisku , może w ramach rewanżu bys cos seksualnie zaoferowala?

To przetłumaczyłabyś mi te zdania 1. Piszę do Ciebie aby poinformować się o sprzedaży laptopa przez internet. 2. Pieniądze postanowiłam przeznaczyć na nowy komputer 3. Zachęciłam do sprzedaży laptopa, dzięki dobrej reklamie umieszczonej w internecie. 4. Sprzedałam laptopa za dwa tysiące dolarów 5. Pieniądze postanowiłam przeznaczyć na nowy komputer oraz telewizor a także na wycieczkę do Egiptu 6. Chciałam laptopa przekazać osobiście, niestety klient domagał się dokumentów. 7. Odbiorę cię z lotniska

Gość gość
tumanie ty z mentalnością biurwy co zaraz zacznie przekwitac. Ile ty masz lat, że nie umiesz tego sama zrobić?????

podnoszę temat, by ktoś pomógł? Pamiętajcie też od tego, czy zdam maturę czy nie zależy od tego czy przestanę tu pisać.

Gość gość
jeden Angol cos mowil bicycle. to cos o cyckach?

Gość gość
I would like to inform you that i have sold the computer.

Gość gość
I decided to spend this money for a new computer.

Gość gość
Thanks to good advertisement in the internet I encouraged to buy it.

Gość gość
I have sold the computer for two thousand dollars.

Gość gość
I decided to spend this money for a new computer, tv and a trip to Egipt.

Gość gość
The client insisted on some documents so i was not able to send the money by myself.

Gość gość
I will pick you up from the airport.

1. Piszę do Ciebie aby poinformować się o sprzedaży laptopa przez internet. I would like to inform you that i have sold the computer. 2.Pieniądze postanowiłam przeznaczyć na nowy komputer I decided to spend this money for a new computer. 3. Zachęciłam do sprzedaży laptopa, dzięki dobrej reklamie umieszczonej w internecie. Thanks to good advertisement in the internet I encouraged to buy it. 4.Sprzedałam laptopa za dwa tysiące dolarów I have sold the computer for two thousand dollars. 5.Chciałam laptopa przekazać osobiście, niestety klient domagał się dokumentów. The client insisted on some documents so i was not able to send the money by myself. 6. Odbiorę cię z lotniska I will pick you up from the airport. Czy dobrze dopasowałam zdania?

Gość gość
Może być? Musiałam wysyłać oddzielnie wszystkie Bo traktowalo jako spam. Oczywiście zamiast money w 6, powinno być laptop.

Gość gość
Tak. Nie gwarantuje ze są bez błędu bo nie jestem tłumaczem z wykształcenia.