Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jesteście szczęśliwi?

Polecane posty

Gość gość

pytanie jak wyżej, czujecie to? jeśli tak, dlaczego?

Gość gość
Dzisiaj jestem bardzo nieszczesliwa, ale to chyba wplyw hormonow......wiecie, na piecie przedmiesiaczkowe. Moze jutro bedzie lepiej. Ogolnie jestem bardzo niezadowolona ze swojego zycia, bo mialo byc tak pieknie, a wyszlo jak zawsze. Z drugiej strony bezstresowe zycie, zero obowiazkow I odpowiedzialnosci wiec nie jest zle. Tylko ile to bedzie tak? Kiedys chyba zaciaze I zacznie sie koszmar. Faceci to maja super zycie.

Przed chwilą myślałem, że tak, ale zrozumiałem, że skoro mam konto na kafe, czegoś mi musi brakować:)

Gość gość
co Wam nie "wyszło"? życie trzeba brać takie jakie jest.

Gość gośćMMgosc
Nie ma ludzi szczesliwych.

Gość gość
ja zawsze jestem szczęśliwa :) a tym bardziej od jakiegoś czasu, kiedy to się uwolniłam i poszłam w tango :* coś pięknego, teraz rozumiem, co w tym wszystkim widzą inni :)

W moim wypadku to nie kwestia tego, czy coś nie wyszło. Po prostu przyjąłem sobie pewne priorytety. Ciągle uważam, że ta ścieżka była słuszna, ale jak każdy wybór z możliwych - nie pozbawiony wad. I coraz bardziej te wady odczuwam.

Gość gość
jakie to uczucie pójść w "tango"? . Pytam poważnie.

Gość gość
Jeśli każdy z Was miałby radę dla kogoś niedouczonego (życiowo) jaka by to była? czego trzeba się wystrzegać, bądź za czym iść by to osiągnąć?

Nie oglądaj się na innych. Kreuj się sam. Choćby wszyscy inni, tj. rodzina, znajomi, przyjaciele, sąsiedzi, media, wmawiali ci, że coś jest ci do szczęścia potrzebne, bimbaj o to. Wysłuchaj ewentualnych rad, wyciągnij wnioski, ale ostatecznie i tak działaj na swoją modłę. Wszak każdy ma prawo mieć indywidualne potrzeby, a nie potrzeby wygenerowane przez wszystkich innych.

Gość gość
jestem szczęśliwa bo wygrała moja ukochana PO

Gość gość
gość dziś wspaniałe, zwłaszcza po toksycznym związku, miałam też wcześniej zasady, które pielęgnowałam i szanowałam, podczas gdy inni używali życia, że aż miło :)

Gość gość
Ogólnie tak, bo wszystko mi się całkiem dobrze układa. Nie przeszkadza mi to w byciu najbardziej zestresowaną osobą pod słońcem, ale co tam :P

Gość gość
żyć wedle siebie samych. Chyba złota zasada, choć ciężko tak przejść przez życie.

Gość gość
"tango" powiedz, skąd to się wzieło? chodzi mi czy też czułaś że Ci czegoś brakowało?

Gość gośćTANGO
wiesz, że jakby się tak zastanowić, to w sumie to także, bo taka grzeczna i ułożona zawsze była ze mnie dziewczyna, ale miałam już tego dość + późniejsi beznadziejni faceci, których poznałam w swoim życiu :( dlatego postanowiłam zaszaleć i nie żałuję.

Gość gość
nie ma powodu,bym napisała że nie jestem szczęśliwa jest poprawnie