Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój chłopak pobił... mojego byłego

Polecane posty

Gość gość

jestem wściekła jak nie wiem.. Mam wspaniałego faceta, dobry, czuły, świetnie się dogadujemy, bardzo jestem z nim szczęśliwa. Przed nim miałam jednego chłopaka- właściwie to epizod. Uciekłam bo zauważyłam jego egoizm, chęć wykorzystania mnie. A co najgorsze to zaczął mnie obrażać, i to bardzo (nawet nie będę cytować). Mój obecny partner o tym wie (powiedzmy że częściowo przy tym był). Wczoraj wyszliśmy się bawić, i spotkaliśmy JEGO. Mój chłopak się wściekł, widziałam to. Zatrzymywałam go, tłumaczyłam, wręcz błagałam, żeby się uspokoił, że nie ma sensu robić awantur. Uspokoił się (przynajmniej tak mi się wydawało). W pewnym momencie jednak wstał i stwierdził, że on tego tak nie zostawi, że tutaj chodzi o mój honor. No i uderzył go kilka razy, potem poszło samo. Ktoś zadzwonił na policję i teraz mamy problemy... Boże tak cholernie się denerwuję, nie chcę żeby miał kłopoty, ma szanse na wielką karierę w życiu. Byłemu nic tak naprawdę sie nie stało. Kilka siniaków i tyle. Wiem, że chłopak źle zrobił ale nie chcę żeby go ukarali i to jeszcze przez mnie. Co mam robić? :( ktoś pomoże?

Gość gość
Debil ten twoj chlopak i dobrze mu tak, sprawa i po karierze.

Gość gość
nie jest żadnym bandziorem. Właśnie jestem w szoku bo to przeciwnik przemocy, znam go bardzo dobrze bo od dzieciństwa i wiem co mówię. Nie rozumie co mu wczoraj odbiło, żeby go uderzyć...

Gość gość
nic mu nie będzie dostanie zawiasy i tyle, no chyba że były założy sprawę cywilną, to i odszkodowanie jakieś wywalczy.

Gość gość
twoj chopak pojedzie na przymusowe wczay a ty bedziesz dalej p******a albo rypana przez bylego bo jak sama mowilam ze ma duzego