goku123 0 Napisano Listopad 30, 2014 witam Uprawialam seks z moim partnerem podczas stosunku pekla nam gumka w kalendarzu wyczytalismy ze mam dni nie plodne ale posiadam jeszcze nie regularny okres po 20 godzinach zazylam escapellle od stosunku lecz jeszcze wiekszy problem nastopil pozniej podczas kapieli na drugi dzien wieczorem wyleciall mi kawalek prezerwatywy czy bedzie trzeba zazyc druga tabletke ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2014 A co ma piernik do wiatraka?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goku123 0 Napisano Listopad 30, 2014 chodzi mi o to czy jezeli ew zostalo na kawallku gumki ktory we mnie tkwil troche sperm i czy zazycie escapellli dzien przed wyjeciem go nie popsulo dziallnia tabletki i czy bedzie trzeba zazyc kolejna prosze o zrozumienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2014 Jak to możliwe, ze fragment prezerwatywy utknął ci w pochwe? Lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goku123 0 Napisano Grudzień 1, 2014 normalnie po peknieciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach