Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie i takim czymś?

Polecane posty

Gość gość

Pisałam wczoraj z facetem ( spotykamy się raczej tak niezobowiązująco , głownie dla seksu choć wydawało mi się ,że jestesmy też przyjaciółmi) i pisaliśmy o seksie, w końcu napisałam ,że idę spać ,zaproponowałam ,że jak się teraz zobaczymy to może gdzieś wyskoczymy np do kina bo dawno nie byliśmy i życzyłam słodkich snów ,a on już na to nic nie odpisał.... No sorry wiem ,że to niezobowiązująca relacja, że nie ma tu jakiejś wielkiej miłości ,ale czy pójście do kina to takie wielkie poświęcenie i musimy spędzać czas tylko w łóżku? ostatnio nigdzie nie wychodzimy, spotykamy się na kilka godzin do łóżka :O

Gość gość
a i odpisywał normalnie co 2, 3 minuty do czasu tego smsa... Ja rozumiem ,że to głównie zabawa te nasze spotkania, ale czy kino jest jakies zobowiązujące? poczułam się jak panienka na godziny tyle ,że na dodatek darmowa :O nie chce robić z siebie wielkiej naiwnej i pokrzydzonej bo też mi z nim dobrze w łóżku ,no ale sorry... Na początku zabierał mnie na jakieś wycieczki, wyjazdy, do kina, do restauracji, ostatnio jest tylko seks