Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dworek lub pałac na wesele w Warszawie lub bliskich okolicach..Pilnie poszukuje!

Polecane posty

Gość gość

Witam, poszukuje z narzeczonym jakiegoś naprawdę szczególnego miejsca na przyjęcie weselne na 190 osób, najlepiej z duża baza noclegową, bo mamy gości z różnych części Polski. Od zawsze moim najskrytszym marzeniem był dworek lub pałacyk w Warszawie lub nieopodal.. królewski ślub i wesele :) Bardzo dużo pozytywnych informacji odnalazłam na temat Pałacyka Otrębusy. Co o nim myślicie? Może macie jakieś sprawdzone miejsce?

Gość gość
Byłam na weselu w http://www.chotynia.pl/. Rewelacyjny dworek pod Warszawą. Mają duże sale, więc na pewno nie będzie problemu z pomieszczeniem gości. :) Ogólnie jedzenie, wystrój i obsługa zasługują na ogromną pochwałę.

Gość Mirabellaxx
Nad Zalewem Zegrzyńskim masz taka sale PROMENADA! Bardzo piękna okolica i niedaleko Warszawy na dodatek wesele mogą Ci tam zorganizować w plenerze na polanie. Coś w stylu gwiazd "show biznesu" :-) Poszukaj ich ofertę w necie i zobacz ich ofertę- bo warto!

Gość gość
z pałaców to Pałac Kultury i Nauki polecam, a z dworków... może dworek Fryderyka Szopena w Żelazowej Woli, blisko

Gość gość
ja potwierdzam, że bardzo dobrym i sprawdzonym miejscem jest Pałacyk w Otrębusach. Siostra brała tam ślub w ubiegłym roku, zarówno ona jak i rodzice są bardzo zadowoleni ze współpracy z tą salą.