Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę facetów

Polecane posty

Gość gość

Zawrócił w głowie, rozkochał a teraz ma w d***e... Nienawidzę facetów!

Gość gość
w d***e mam jakiegoś Josefa i wszystkich facetów. Nienawidzę.

Gość gość
ale parówki to lubisz lizać

Gość gość
wiedziałam, że to forum jest p**********e ale że aż tak...

Gość gość
Mam dokładnie taki sam problem jak autorka, teżmnie rozkochał w sobie, a później rzucił, nawet nie tłumacząc swojej decyzji:-( dlaczego faceci są tacy perfidni?????

Gość gość
Jak ja nienawidzę dziuniek które piszą na forum że nienawidzą facetów

Gość gość
no właśnie. Starał się, zabiegał, pisał, dzwonił, chciał się spotykać, uwodził a tu nagle stopniowo coraz mniejszy kontakt a przecież nic nie zrobiłam... Pewnie znalazł sobie chuj inny obiekt zainteresowań. Zawsze sobie obiecuję, że nie będę się przejmować, że będę mieć facetów w d***e i nic mi z tego nie wychodzi, znowu cierpię.

Gość gość
Kochana a może mówimy o tym samym facecie?

Gość gość
Nienawidzisz wszystkich, ale to d**ek cię rozkochał i rzucił. Na takiego porządnego jak ja nawet byś nie zwróciła uwagi. Same tego chcecie.

Gość gość
wątpię, że o tym samym, takich jest wielu. Wzbraniałam się, podchodziłam ostrożnie do tej znajomości a temu dupkowi udało się mnie uwieść, rozkochać. Ja już chyba nigdy nie trafię na fajnego faceta.

Gość gość
wybacz, ale jeszcze nie trafiłam na porządnego, który by mnie chciał. Widocznie przyciągam samych debili.

Gość gość
tzn to nie debil. To fajny facet, może dlatego to mnie tak boli. Znowu ktoś sobie zadrwił z moich uczuć.

Gość gość
Nie trafiasz na porządnych bo Ty ich nie chcesz. Wy kobiety macie tzw rozdwojenie jaźni, ciągnie was do palantów, a potem pretensję na cały męski ród.

Ale Josef miał cię już w d***e zanim ty zdążyłaś go tam mieć - tym się właśnie wyróżnia od innych.

Gość gość
tak tak, nie chcę. Tylko, że ja nie odrzucam wszystkich, daję szansę każdemu. Nie pierdziel mi głupot, że nie chcę porządnego, wiem jak jest.

Gość gość
Jeżeli faktycznie tak jest jak opisałaś to po prostu nie miałaś szczęścia jeszcze trafić na takiego.

Gość gość
a tak jestem spragniona miłości... :(

Gość gość
i może to w tym jest problem, może za bardzo chcę kochać i być kochana

Gość gość
No i znajdziesz. Tylko uważaj na jakich facetów trafiasz. Też jestem sam i z tego co zauważyłem to kobiety co narzekają lgną do takiego typu. Ale czekam na taką co bedzie inna. Powodzenia życzę

Gość gość
Nie nie jest to problem tylko unikaj zimnych drani ktorzy chcą wyłącznie wykorzystać. Wiem że czasami ciężko to od razu rozpoznać ale jak tylko wyczujesz intrygę wiej.

Gość gość
Wiem, że przesadziłam z tytułem, chciałam, żeby przyciągnął więcej osób. Wiem, że nie wszyscy faceci tacy są. Mimo wielu niepowodzeń jakaś wiara się we mnie tli i nie poddaję się choć i muszę czasami ponarzekać, wyrzucić z siebie złe emocje. Bo komu mam narzekać, szczęśliwym wokół osobom? Zawsze marzyłam, żeby dorosnąć, zakochać się ze wzajemnością raz jeden i na całe życie.

Gość gość
No i zakochasz się w końcu :) Fakt, lepiej jest wyżalić się, gdzie pełno nieszczęśliwych ludzi

Gość gość
Dzięki za miłe słowa :) Zakochać się to nie jest trudna rzecz, znacznie trudniej zakochać się ze wzajemnością i być traktowanym poważnie przez drugą osobę.

Gość gość
Masz rację, to nie sztuka obdarzyć kogoś uczuciem, ważne żeby była to odpowiednia osoba.