Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża a naelektryzowanie

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie..jakąś godzinę temu chciałam odkręcić wodę w kranie i gdy złapałam za kurek to poczułam jakby mnie kopnął prąd..i nie wiem czy ja byłam jakaś naelektryzowana czy ten kran ale w każdym bądz razie troche mnie to zaniepokoiło bo jestem w 27 tyg ciąży..jednak czuję normalnie ruchy dziecka a wizyte u ginekologa naszczeście mam dziś wieczorem ale jednak i tak nie daje mi to spokoju:/ takie kopnięcie przez naelektryzowaną rzecz może być niebezpieczne dla dziecka? bo sumie to raczej z żadnego gniazdka przebicia nie było żeby to się wzięło bezpośrednio z niego..

Gość gość
miałam takie naelektryzowanie w pierwszym trymestrze. Nigdy nie łączyłam tego z ciążą ale kto wie... w każdym razie ani mi ani dziecku nie zaszkodziło. to jedynie wkurza jak się czegoś dotyka i co chwile kopie :/

Gość gość
Dobrze coś takiego przeczytać...bo jak tak zacznałam bardziej o tym myśleć to najgorsze scenariusze mi do głowy zaczeły przychodzić..a w necie jest tylko o bezpośrednim popieszczeniu przez prąd w ciąży a ja jako takiej styczności z nim nie miałam ...

Gość gość
Ja czasem tez to odczuwam, ale raczej wiaze to z zima, noszeniem swetrów, czapek itp.

Gość gość
Haha ale glupia jestes co sie moze dzieciakowi w brzuchu stac od elektryzowania ..jakby cie piorun jebnal to moze tak.. najlepiej usiadz i nie dotykaj nikogo i nie wstawaj

Gość gość
Jakby takie "kopanie" w jakikolwiek sposób można było połączyć z ciążą, to ja bym już gromadę dzieci miała. Ciągle coś mnie kopie. A twojej ciąży to na pewno nie zaszkodzi, przesada na maksa.

Gość gość
Hahahahahaha gościu sama jesteś głupia!!!życzę ci żebyś też była w ciąży i spotkała się z czymś nowym po czym martwiłabyś i srała byś w pory ze strachu się czy z malenkim dzieckiem jest wszystko ok!!! Ktoś o coś zapyta to od razu znajdzie się jakaś "mądra" co rozumy wszystkie pozjadała może autorka nigdy się z tym nie spotkała wiec skąd może wiedzieć czy wszystko jest ok chyba normalnie że martwi się o swoje dziecko a tobie jak coś wadzi to po diabły to czytasz schowaj sobie w kieszen swoje modre komentarze i spostrzeżenia! Amen.