Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na forach wnętrzarskich śmieją się z tych co mają MAKARONY w oknach

Polecane posty

Gość gość

to totalny kicz

Gość gość
idź lafiryndo wybielić swoje stare pożółkłe pieluchy co kiedyś w nie srałaś a teraz w oknach sobie powiesiłaś :D

Gość gość
Może nie śmieją, ale próbują tłumaczyć, że to nie wygląda dobrze. Dusi okna i nie pokazuje ich piękna. Trzeba trochę wyrobionego smaku, by wiedzieć o co chodzi :)

Gość gość
Każdy w swoim domu może sobie wieszać co mu się podoba i nikomu nic do tego

Gość gość
A z ciebie ludzie śmieją się w realu, ze wieszasz w oknach prześcieradła z PR-u :D:D:D

Gość gość
Tobie jakby na jakimś byle jakim forum napisali, że trendy jest obklejenie okna papierem toaletowym to byś tak zrobiła. Dlatego, że nie masz własnego stylu i gustu.

Gość gość
Nie chodzi przecież, że nie można wieszać co się chce. Można. Dlatego można równie dobrze powiesić tandetę, by było z kogo się pośmiać :D

Gość gość
O tak bo na tych forach siedzi ELYTA....hahaha

Gość gość
Bij ja!!!zabij ja!!!!jesteście śmieszne...

Gość gość
Faktycznie, trochę te makarony na Leroy Marlin są obśmiewane. Bo to ręce opadają na widok tych przestrojonych okien. Swieci to, często jeszcze jakieś tandetne klamerki na tym wiszą, albo koraliki jak u cyganów. Mi też to się kojarzy z patologią.

Gość gość
Mam własny styl i gust i wg niego makarony są zwyczajnie brzydkie. Jest wiele sposobów na elegancką aranżację okna, makarony to akurat moda rodem z jarmarku.

Gość gość
Mnie bardziej śmieszą ci, którzy interesują się co sąsiedzi mają w oknach. I bardziej to mi przypomina małomiasteczkową patologię.

Gość gość
sama jesteś qrwo patologią co wiesza stare szmaty w oknach i przestań bredzić bo nikt cię nie popiera. wylez rozdwojenie jaźni debilko

Gość gość
Co ludzie mają w oknach jest tak samo naturalnym tematem jak każdy inny, bo każdy raz na jakiś czas wiesza coś na oknach lub to wymienia. Czasem też zwyczajnie trudno nie zauważyć i się nia zaśmioać na widok tego, co inni mają w oknach. A potem naturalnym tokm można założyć o tym temat na forum. I oczywiście siedzi tu grupa ludzi z tandetnym gustem, która powiesiła makarony w oknach i teraz poczuła się nie komfortowo, więc poszczekuje jak małe głupie yorki :D

Gość gość
Ludzie przestańcie pisać z tą patologiczną nędzarą od prześcieradeł w oknach. Niech nawija sama z sobą to może jej się znudzi. Pewnie kochaś kopną ja w zad,a jego zona powiesiła w oknach makarony :D

Gość gość
Oczywiście, masz rację. Opinia wygłoszona przez jakiegoś niedorozwoja, który założył dziś już kilka tematów o "makaronach" musiała ich bardzo zaboleć :D

Gość gość
>>>sama jesteś qrwo patologią co wiesza stare szmaty w oknach i przestań bredzić bo nikt cię nie popiera. wylez rozdwojenie jaźni debilko <<< x Ty zapewne jesteś szczęśliwą posiadaczką makaronów w oknach :D Po ostrych reakcjach domyślam się, ze do dziś byłaś przekonana, ze to piękne i modna a dopiero teraz dowiadujesz sie, ze to najgorsza wpadka w urządzaniu mieszkań i jest skutecznie tępiona w urządzaniu mieszkań. Musisz jakoś z tym zyć i ze swoją wioską wiszącą w oknach :D

Gość gość
HA, HA, Ha ... dla co niektórych szok? A myślałam, że to oczywiste. Jak można nie widzieć, że to tandeta, kicz i dramat :D

Gość gość
hahahahaha tępa, biedna qrwa owinięta w prześcieradła hahahahaha