Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafałwroc

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość Rafałwroc

ostatnio pojawiła się z moją Narzeczoną pewien problem. Mianowicie ona miała kiedyś swoją pierwszą miłość. on ją zdradził i rzucił. ona przez pewien czas nie mogła się zakochać, co się nawet zazębiło na nasz związek. w końcu powiedziała, że mnie kocha. Planujemy ślub. ale tak w międzyczasie zaczęła jakoś przypadkiem opowiadać o tej swojej pierwszej miłości. zauważyłem, że robi to nawet z uśmiechem. I jak kiedyś się dramatycznie zapierała, że nie chce go znać, to teraz mam wrażenie, że jakby się to zmieniło. oczywiście one twierdzi, że mnie kocha, ale za nic w świecie nie chcę wchodzić w jakiś schizowy układ i być tym drugim gorszym.

Gość specjalistka od wszystkiego
A gdzie pytanie?

Gość gość
Hmm dziwne... Ja sobie nie wyobrażam opowiadać mężowi o byłych. O kolegach ok, ale o byłych? Po co. I musze przyznać, ze moi byli mnie nie obchodzą i o nich nie myślę a Twoja narzeczona najwyraźniej tak... Nie spieszylabym sie ze ślubem...

Gość gość
a może to pozytywne podejście do wspomnień jest u niej wywołane tym, że rzeczywiście Cię kocha i teraz już inaczej patrzy na to wszystko, może wybaczyła tamtemu i teraz patrzy w przeszłość z pogodą ducha, wcześniej póki do niego coś czuła to wspomnienia były bolesne itd. Oczwyisćie możliwe że jednak nie jest to dobry znak, ale tego to nikt nie będzie tu wiedział, po prostu porozmawiaj z nią poważnie

Gość gość
Gość 13:11 Mam takie samo zdanie. Jezeli wspominamy kogos z uśmiechem na twarzy to znaczy, że uczucia się wypaliły do tej osoby .

Gość lepiej od razu przyznaj
próbujesz się z oświadczyn wykręcić ;)