Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wiecie wszystko panowie???

Polecane posty

Gość gość

Ciekawa jestem czy wiecie ilu partnerów miały wasze kobiety przed wami? Czy was to intetesowalo? Czy uwierzyliscie? Czy partnerki przyznawaly sie ze to ich pierwszy raz z wami?

Gość gość
Mnie to latało ile i ilu. Nigdy nie byłem zazdrosny. Kobiet jest tyle, że jak nie ta to inna. Ja sam miałem całe kopy i ... żyje się dalej.

Gość gość
Czy ty bierzesz nas za idiotów.?

Gość gość
Tylko idiota i chorobliwy zazdrośnik pytałby kobietę którą kocha o to.

Gość zona1988
Szybki jestes

Gość gość
Nikogo nie uważam za idiotę, mnie mój chłopak o to pytal i dlatego pytam was.

Gość gość
Pytanie po jaką cholerę ta wiedza jest mu potrzebna? Teraz tak jeżeli nie odpowiedziałaś to podejrzewa że wielu jeżeli odpowiedziałaś to też źle bo d****** Absurd.

Gość gość
Nie pytałem o byłych, bo po co? To przeszłość i tyle, a ta wiedza w niczym by mi nie pomogła, zresztą ona też nie pytała.

Gość gość
Wiedza ta jest potrzebna żeby teraz albo w przyszłości mieć powody do awantur.

Gość gość
No tylko jestem dziewica ale niekoniecznie chce żeby wiedział.

Gość zona1988
Szybszy ode mnie nawet hihi a do autorki- pewna jesteś ze akurat z nim?

Gość gość
zono1988 a ty pewna bylas przed pierwszym razem?

Gość zona1988
Tak.

Gość gość
Po co pytać o takie rzeczy, przecież oczywiste jest to że niewygodne fakty i tak zostaną ukryte :)

Gość
Im mniej wiesz tym lepiej śpisz. ;-) Ja nigdy nie dopytywałem. Autorko, na pierwszy raz szukałbym najpierw takiego, któremu nie wstydziłabyś się powiedzieć, że to pierwszy raz. Ale z drugiej strony ile można szukać?

Gość gość
gospodarzu a to dlaczego lepiej?

Gość gość
cyniku nie chodzi o wstyd. Po prostu nie widzę potrzeby żeby musial wiedziec takie rzeczy, mi nie robi to różnicy.

Gość gość
Dziewica powinna się przyznać do dziewictwa z prostej przyczyny, aby facet podczas pierwszego razu był delikatniejszy i nie oczekiwał cudów jak z kobietą doświadczoną.

tylko, ze jest zasadnicza roznica miedzy robilam to z tyloma niz nie robilam tego jeszcze z nikim.

Gość gość
Mam rozumieć ze faceci zazwyczaj nie są delikatni?

No bo czasem przy utracie dziewictwa niekoniecznie jest krwawienie i jeżeli on jest mało doświadczony, może się nawet nie połapać o tym. A jeżeli masz do niego jakieś większe plany to może dobrze jest aby był tego świadomy że był pierwszy dla Ciebie. Bo może mieć jeszcze takie wkręty że jego kobieta to musi być dziewica itd. Wydaje mi się że ta wiedza nie zaszkodzi, ale pomoże, no i delikatniejszy będzie w ogóle.

Gość gość
Mam rozumieć ze faceci zazwyczaj nie są delikatni? x Zależy kto jaki seks lubi, nie masz doświadczenia więc może myślisz że seks może być tylko delikatny, a większość kobiet woli silniejsze bodźce, mocniejsze i głębsze pchnięcia, itd... dziewicy to może nie przypaść do gustu, zwłaszcza jeśli będzie odczuwać ból, a facet może nie wiedzieć co się dzieje i zamiast zakończyć zabawę, będzie to kontynuował.

Gość gość
Z kazda wasza wypowiedzią zaczynam miec wątpliwości. Nie jestem jeszcze na takim etapie, dla mnie za wcześnie na seks.

Gość gość
Dziewica powinna mówić o swoim dziewictwie partnerowi, wtedy facet powoli ją wprowadzi w ten świat, jeśli facet będzie normalny, to nie będzie nalegał, naciskał, itd... cierpliwie poczeka, oswoi kobietę z nagością, pieszczotami, nie będzie od razu pchał się do celu, bo będzie wiedział ze pierwszy raz dla kobiety jest dość stresujący.

Gość gość
No właśnie nie powinien nalegać, normalnie rzucę go chyba. Może to nie ten i dlatego mam takie dylematy.

Gość gość
Nalegać to nie wolno, bo wymuszony seks, to marny seks... ale też kobieta nie może unikać tego z powodu strachu, bo wiecznie będzie dziewicą ;) Ale jak nie jesteś gotowa, a facet nalega, to moze to nie ten co trzeba.