Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wiecie wszystko panowie???

Polecane posty

Gość gość
ja 19 on 23

też nie ma co się wycofywać od razu, zresztą on pewnie będzie zabiegał. Kiedyś trzeba w końcu stracić ten wianuszek ;)

Gość gość
Nie twierdze ze bym nie chciała ale nie przespie sie z chlopakiem tylko dlatego żeby stracić wianuszek. Chciałabym żeby to było glebsze a może zbyt romantycznie do tego podchodzę.

Gość gość
Rzadko jest tak ze ten pierwszy jest tym jedynym, więc jeśli oczekujesz od razu wielkiej miłości, to zejdź na ziemię :) Ale jakbyś była gotowa i tego chciała, to nie miałabyś raczej wątpliwości, a skoro masz, to jeszcze nie czas lub nie ten facet.

Gość gość
Chyba szybciej nie ten facet. Chciałabym żeby byl tylko jeden.

Pewnie te razy ją trochę zastopowały, z drugiej strony on pewnie będzie namawiał... Nie wiadomo jak to się skończy. Sam nie wiem czy lepiej mieć to z głowy czy lepiej czekać, niech inne kobiety doradzą.

Gość gość
Chyba każdy na początku chciał mieć od razu tego jednego jedynego, ale razem z życiem nabieramy coraz to nowych doświadczeń i mamy coraz większe oczekiwania. Zawsze można znaleźć kogoś lepszego.

Gość zona1988
Co lepiej miec z głowy? Pierwszy raz? Nie zrozumiesz autorki ani żadnej innej kobiety w tej sytuacji. Ja od siebie dodam ze warto poczekać.

Gość gość
Odwieczny dylemat, jedne uważają że warto czekać, a inne że nie było warto :)

Gość gość
Z tym ze zawsze można znaleźć kogoś lepszego to bym uwazala. Cale życie szukac?

Gość gość
Z tym ze zawsze można znaleźć kogoś lepszego to bym uwazala. Cale życie szukac? x Jak się logicznie pomyśli, to zawsze istnieje szansa na coś lepszego... lepsza praca, lepszy partner... dlatego niektórzy, co chwila łapią się czegoś innego, a niektórym wystarczy to co mają, kwestia oczekiwań.

Gość zona1988
Widzę widze, po prostu ja z tych marzycielek o jednym jedynym

Gość gość
Dziekuje wszystkim za rady i opinie. Umowiona jestem być może po raz ostatni z nim.

Gość 111111
Dziewczyno pytasz na kafe czy masz spać ze swoim chłopakiem? Mi się wydaje,że sama powinnaś wiedzieć czy w ogóle coś do niego czujesz, czy cię pociąga, czy znasz go na tyle dobrze, że gdyby ci było niekomfortowo przy 1 razie, to by się wycofał?? Jeśli odpowiedzi na pytania są twierdzące, to możesz myśleć poważnie o rozpoczęciu współżycia z nim, nie musi to być od razu stosunek - a co z pieszczotami, z seksem oralnym? Przecież można od tego zacząć i będziesz wiedzieć, jak się on sprawuje w tym temacie i jak się zachowa, jeśli coś ci się nie spodoba. Jeśli odpowiesz sobie negatywnie na powyższe pytania, to niestety może lepiej poczekać. Ja takich przemyśleń nie miałam od 1-go dnia naszego związku, o sobie wszystko wiedzieliśmy, dziś jesteśmy małżeństwem.

Gość gość
Wiem była dziewicą ja prawiczkiem i to jest dobre dla związku.

Gość gość
Ja miałam 4 podejścia zanim straciłam dziewictwo :) Choć wszystko sobie zaplanowałam i przygotowałam, miałam kochającego chłopaka, to jednak bardzo się stresowałam i chłopak to wyczuł, pierwsze 3 podejścia kończyły się pieszczotami podczas których mój chłopak pieścił całe moje ciało centymetr po centymetrze, a gdy widział że coś mnie blokuje (sama nie wiem co) to przytulał mnie mocno i tak sobie leżeliśmy i rozmawialiśmy i chyba dzięki takiemu podejściu w końcu wyzbyłam się stresu i mu całkowicie zaufałam :) Niestety związek nie wyszedł, ale miło wszystko wspominam i cieszę się że właśnie z nim to zrobiłam, bo zadbał o mnie i moje potrzeby.