Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W dzisiejszych czasach ludzie ogłupieli do reszty

Polecane posty

Gość gość

Takie czasy. Kiedyś szanowało się swoja prywatność, liczyło ze słowami. Dzisiaj jest totalna tragedia. Czasem patrzę na wpisy ludzi na Facebooku i nie wiem czy tym ludziom nie jest wstyd za siebie. Co raz więcej par kręci filmiki jak figlują w łóżku a ludzie lajkują to i piszą "jak pięknie" ale jesteście super itp. Albo małolaty co drugie słowo to k***a s********j itp, wypychają biusty cisną je w obiektyw aparatu na pierwszy plan, wypinają d**y i wszędzie pełno seksu. Coraz więcej stron typu " Ruchajmy się" "Lodzik w pracy" "Ruchałabym się" itp, ludzie to lajkują, piszą komentarze. Nie wiem co się dzieje, za grosz pokory, zero kultury tylko kicz tandeta i sztuczność.

Gość gość
Chyba żyję w innym świecie bo nigdy nie widziałam takiego filmiku...takich opisów też nie widuję. Albo przesadzasz albo masz naprawdę chore środowisko.

Gość gość
Popieram autora dobrze napisane. Ja choć mam 19 lat i nie należę do tej "szajki" to co dziennie widuję takie podobne wpisy u moich facebookowych znajomych. Taka moda że im więcej k******a tym lepiej. Nie dawno na facebooku znajoma chwaliła się zdjęciem zrobionym na imprezie na pół naga stała w kiblu, pod zdjęciem 350 lajków i sprośne komentarze.

Gość gość
Hehe na facebooku robią z siebie d***** a z pokoju burdel a na co dzień grzeczne dziewczynki słuchające się mamusi i tatusia. Rodzice pewnie nie wiedzą jakie zdjęcia wklejają i co piszą córeczki na facebooku.

Gość gość
nie należysz do tej "szajki"? To skąd ich znasz? Tak, tak, wy jesteście lepsi, tylko towarzystwo z rynsztoka :D

Gość gość
Zgadzam sie z gościem 14:05 - tez nigdy nie widziałam takich wpisów sni tym bardziej filmików... Autorko moze zmień towarzystwo?

Gość gość
W telewizji same beznadziejne ogłupiające programy w których pełno aroganckich zachowań, seksu, braku kultury, reklamowanie nowobogackich. Co druga reklama to sprzedaż p**********o tabletu, smartfona i laptopa lub prośba o skorzystanie z usług najlepszego banku i wzięcia super nisko oprocentowanej pożyczki. W internecie pełno seksu, głupich reklam, wszystko na wyciągnięcie ręki. Kiedyś 12 latki bawiły się na placu zabaw, dzisiaj wchodzą w związki z starszymi kolegami. Kiedyś 15 latka wchodziła w dorosłe życie szkolne, dzisiaj takie się ****ają i smykają po dyskotekach. Takie czasy .

Gość gość
nie, takie środowisko i takie zainteresowania. Nikt nie każe ci oglądania głupich programów. Większość ludzi ma teraz kablową telewizje - programy historyczne, naukowe, dobre firmy...a Ty musisz oglądać gołe pośladki w mTV? To z tobą jest problem, nie ze światem.

Gość gość
nie po co cie maja tajniacy podgladac i podsluchiwac jak sam im mozesz wyczerpujaco udzielic wszelkich informacji