Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na pewno

Polecane posty

Gość gość
czego ?

Gość gość
...Is You :)

Gość gość
no no Ciebie przecie

Gość gość
Forum Życie uczucioweFatalne zauroczenie-On jest Księdzem!!!! Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Fatalne zauroczenie-On jest Księdzem!!!! Poprzednie 1...304430453046 3047 Następne gość wczoraj a ja jestem tu po to właśnie żeby rozliczać księży usmiech.gif gość wczoraj Tak podaj Onjestbardzoprzystojny wczoraj Ks.Krzysztofie, cieszysz sie ze jutro mamy razem lekcje? Moze film nam puscisz co? Ja sie ciesze, znowu zobacze twoja meskosc gość wczoraj pewnie smiech.gif gość dziś ks to hanba i wstyd ,przepraszam ale tak jest gość dziś gość dziś wyuzdany kler gość dziś Onjestbardzoprzystojny Jak wrócisz ze szkoły opowiedz nam jak było na religii. Czy ksiądz Krzysztof uśmiechał się do Ciebie i patrzył jak zwykle czy może dziś było inaczej? gość dziś z idz zapukaj w drzwi mozę przyjmie cie na noc ,nakarmi da pic smiech.gif h szok ,jak takiego określić smiech.gif JolantaGaw dziś Raczej zapomnij o nim ! usmiech.gif Zresztą to pewnie tylko zauroczenie które szybko minie gość dziś Nie, to miłość, a miłość jest ślepa! gość dziś z której strony miłość smiech.gif gość dziś No opowiedz jak wrocisz ze szkoly. Onjestbardzoprzystojny dziś Ech, znowu nasza lekcja tak szybko nam zleciała.. Czemu nie chcesz ze mną porozmawiać po lekcjach? Czemu nie znajdziesz byle pretekstu by zamienić ze mną parę słów? Czy byłeś zazdrosny, jak miałeś dyżur na korytarzu, a ja rozmawiałam z chłopakiem? Nie bój się, to tylko mój kolega. W dalszym ciągu podobają mi się tacy mężczyźni jak Ty... W sumie dobrze, że nie puściłeś nam dzisiaj filmu. Mogłam się na Ciebie spokojnie popatrzeć.. Ale ty chyba boisz się na mnie patrzeć..Dlaczego jak ja się na Ciebie popatrzę, to tak szybko odwracasz wzrok? Patrzysz się na mnie, wtedy kiedy ja się nie patrzę. Ale muszę cię rozczarować..Kątem oka widzę, że na mnie zerkasz. Jak wchodziłam do klasy, też się popatrzyłeś...czułam to....I fajnie, że nie nosisz sutanny do szkoły. Masz fajne jeansy. Onjestbardzoprzystojny dziś I nie powstrzymuj się. Patrz się na mnie... I tak w końcu mi ulegniesz, tak samo jak ulegali inni... Onjestbardzoprzystojnyy dziś dlaczsego na mnie nie patrzysz ,wiem ze tak samo jak ja kochasz chłopaków ! Jocham cie geyowska miłościa mój ty ksieciu jesteś dla mnie kochankiem absolutnym tylko daj mi tyłek niech dosadze ci Onjestbardzoprzystojny dziś Proszę się nie podszywać usmiech.gif I tak widać kto ma niebieski nick. Inne tematy z tej kategorii mam problem czy warto się starać? gość dziś Onjestbardzoprzystojny Ktoś się próbuje za Ciebie podszywać. Dobrze, że zarejestrowałaś swój nick i można łatwo odróżnić oszusta. gość dziś Onjestbardzoprzystojny Widzę, że naprawdę się mocno zabujałaś w tym księdzu. Czeka Cię wiele cierpienia z tego powodu. gość dziś Jak czytam takie rzeczy to czasem się zastanawiam czy to prawda, ale jednocześnie jestem w szoku że takie młode dziewczyny wcale się nie szanują Onjestbardzoprzystojny dziś Tak myślałam, że pewnie ktoś się będzie chciał podszywać, dlatego się zarejestrowałam.. I to wszystko prawda, po co miałabym codziennie marnować tutaj czas na pisanie o nim.. Czasem myślę sobie, że z nim będę, a w inne dni przychodzą te rozsądniejsze myśli... Ale wiem, że mi to nie przejdzie dopóki nie opuszczę szkoły..Jak podobają mi się starsi mężczyźni to na długo. Co innego z chłopakami, bardzo szybko przechodzi.. Onjestbardzoprzystojny dziś Ks. Krzysztof.....dzisiaj tak mu się przyglądałam, jak usiadł na ławce i o czymś mówił. Ma taki delikatny zarost i dojrzałą skórę, której tak chciałabym dotknąć. Poza tym wiecie jaki on ma głos...taki męski..tylko szkoda, że częściej się nie patrzy..A lekcje z nim tylko w poniedziałek i piątek. Mogłabym go spotykać częściej chodząc do kościoła..ale nie wiem czy jest sens udawać przed nim pobożną. gość dziś idż do niego on mnieszka sam na plebani szuka gosposię jak potrafisz gotować to juz Go masz w garści ks.Krzysz..... jest samotny Onjestbardzoprzystojny dziś I gotować bym się dla niego nauczyła, chociaż nie umiem..No, ale on chyba za bardzo kocha BOGA. gość dziś Dziecko szkoda mi ciebie!!!!! gość dziś weżcie ta popie**oloną sucz , bo jesli jeszcze raz ja przeczytam to zgłosze i zablokuja kretynke na amen na całym forum ostrzegam ! Onjestbardzoprzystojny dziś I on jest wysoki i szczupły. (tak, szczupły ksiądz) Mój Krzysztof............ usmiech.gif Ps. fajna granatowa kurtka i szaliczek, którym tak ładnie się obwiązujesz, Krzysztofie. gość dziś wariatka jakaś pechowiec.gif gość dziś czemu? gość dziś Masakra nie wierzę że są takie idiotki czyścić syf

Gość gość
znowu ten nawiedzony :)

Gość gość
co gnoju mozesz wiedziec o takich zwiazkach , skoro ze sobą sypiaja to dziedziczą majątki iw wszyustko inne :) materialisto. Wal kucharkę bo tylko to potraficie :D

Gość gość
Masz rację, nie wiedziałam:)