Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alix123

Czy Wam też się trafiają tacy faceci?

Polecane posty

Gość alix123

Podczas spotkania prawie w ogóle się nie odzywali. Chyba, że o coś zapytałam albo zaczęłam temat. Jak chcieli mi coś powiedzieć to nie mówili wprost tylko robili jakieś dziwne podchody. To ja musiałam decydować co robimy i gdzie idziemy, bo oni nie umieli podjąć decyzji. Zero alkoholu i papierosów, nawet okazjonalnie. Ze znajomymi się nie spotykali. Nawet zakląć w moim towarzystwie nie potrafili. A jak już ich wzięło na gadanie to głównie teksty w stylu "jaki to ten świat jest okrutny, wszystko jest do doopy" itp. Dlaczego przyciągam tylko takich facetów? Koleżanki mają normalnych :)

Gość gość
to chyba fajni:)

Gość alix123
Co w nich fajnego? o.O

Gość gość
Z mrukami nie gadam. Szkoda czasu. Ty przyciągasz bo gadułą jesteś i myślisz że zawsze trzeba japą klepać. Za siebie i za faceta.

Gość alix123
Właśnie, że nie jestem gadułą! Jestem małomówna. A że na takich trafiam to wtedy muszę dużo mówić, bo inaczej siedzielibyśmy cały czas w ciszy :(

Gość alix123
Ej, no poradźcie coś ;)

Gość gość
A może to nie jest tak że oni nie mają w ogóle nic ciekawego do powiedzenia, tylko zwyczajnie wy razem nie potraficie ze sobą porozmawiać.Często tak bywa,że się wydaje,że ktoś nudny jest a potem z innymi osobami świetnie się umie dogadać i dobrze mu w innym towarzystwie. Pomyślałaś o tym?

Gość alix123
Spotykałam się z kilkunastoma facetami i każdy z nich taki był. Przypadek? Nie wierzę. Coś musi być na rzeczy. Są faceci, którzy podobają się mnie ze względu na charakter i sposób bycia, ale oni nie są mną zainteresowani.

Gość gość
To po co się z nimi umawiasz, jeśli właściwie i tak cię nie interesują? Strata czasu moim zdaniem. Nie spotykaj się z każdym, który się tobą zainteresuje,bo to bez sensu.

Gość alix123
To dlaczego moim koleżankom trafiają się sami fajni faceci, a mną się tacy nie interesują?

Gość alix123
Ale ja się zastanawiam dlaczego :P

Gość berenka
wspolny mianownik, to TY, wiec pozmieniaj w sobie kilka rzeczy, szczegolnie te, ktore Cie w Panach wkurzaly, pomysl jakie cechy ma miec facet, ktorego bys chciala i najpierw sama je (te cechy) w sobie udoskonal. Myslenei Ci sie zmieni, jak zastosujesz teorie w praktyce), wtedy tez bedziesz lepszych randkowiczow wybierac. Good luck :) wybacz chaotyzm wypowiedzi,ale mam malo czasu

Gość gość
A ja jestem facetem i lubilem zawsze pomilczec, jednak kobiety mnie unikaly, nudzily sie ze mną, nie miałem powodzenia. Teraz mam wiecej lat, gadam glupio i bez sensu a laskom sie to podoba, powodzenie przyszlo z czasem. Jaki z tego morał? Kobiety kochają uszami , wiec trzeba im pociskac kity. Bo normalny facet to nudny facet wiec bez szans.

Czy umawiasz się z facetami po to tylko żeby się umówić? A może nie wiesz sama, czego chcesz i kogo szukasz Zastanów się sama, kogo tak naprawdę szukasz Jaki typ faceta cię interesuje, jaki charakter, jaka klasa, jaki poziom, jakie wykształcenie, Może chodz ci tylko o sam wygląd, a nie obchodzi cie np. co ma dany delikwent do powiedzenia, albo i na odwrót może jakbyś powiedziała coś o sobie samej, to może coś możnaby poradzić i zasugerować

Co to w ogóle za moda zeby wciąż klapac jadaczka... Gdyby ludzie którym się tak wydaje czasem się przymkneli :-) byłoby pięknie. A teraz każdy musi gadać, dużo, byle co, być towarzyskim i glosnym aby ktoś go zauważył.