Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy na skrzydelkach moge ugotowac kapusniak lub na porcji rosolowej

Polecane posty

Gość gość
A czy ktoś ci broni?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nie chodzi o to czy ktos mi broni tylko czy wyjdzie z tego dobry kapusniak czy lepiej na czyms innym

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
na karaluchach

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Dobry to pojęcie względne Ja osobiście robie tak na oleju prezsmazam cebulkę i kiszona kapustę dodaje troszkę mąki , zasmażam , wrzucam do gara w którym gotowalam marchewkę, pietruszkę kawałek selera i ziemniaki . Gotuje bez mięsnego wywaru bo nie lubie. Dla mnie jest taki kapuśniak dobry.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
bardziej skupilabym sie nad kapusta kiszona z jakiego zrodla kupowana ja kupuje zawsze z www.slonecznepole.com.pl

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja kapusniaku nie gotuje na drobiowym Miesie . przewaznie kupuje wędzone żeberka a jak robię tradycyjny bigos to dużo mięsa musi być

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×