Gość gość Napisano Grudzień 1, 2014 Nigdzie nie znalazłam ŻADNEGO forum poświęconego astmatykom. Tym samym mam parę pytań do ludzi bardziej doświadczonych :) Sama jestem nowicjuszką. Czy to normalne, że w ciągu trzech miesięcy lekarz zmienił mi leki już trzy razy? Miałam zaostrzenie w zeszłym tygodniu, ledwo się pozbierałam i dziś byłam u lekarza (dostałam nowe leki) i jak nic czuję się po nich gorzej. Kaszlę odkąd tylko je wzięłam. Dodatkowo przepisała mi lekarka jeszcze Encorton doraźnie i wziełabym, ale dopiero w domu doczytałam, że nie wolno go stosować przy tabletkach anty :/ Jakieś doświadczenia macie? Dziś został mi wypisany Atimos i Alvesco 160 (2x2) no i ten encorton 20mg doraźnie. Wcześniej Fostex 2x1 gdzie doszło do zaostrzenia a jeszcze wcześniej Salmex 250 2x1. Było wszystko super do zeszłęgo tygodnia i teraz się męczę... Jak szybko Wy zbieracie się po zaostrzeniu? Tutaj mam wrażenie że nie nastąpi to zbyt szybko... Męczę się :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach