Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Anglia to kraj dla ekstrawertyków

Polecane posty

Gość gość

a osoby introwertyczne nie mają tam racji bytu bo tam trzeba udawać ludzi radosnych którzy muszą się cieszyć,radować dawać po sobie by inni widzieli jakie to śą szczęśliwe ludzie.warto w anglii bywać na imprezach potem obnażać się na facebooku ło kurde jaki jestem szczęśliwy że pije ten alkohol albo w różnych modnych miejscach się pokazywać swój pogląd na świat pełen materializmu i dużo ludzi. takie zepsucie moralne mnie wkurza.

Gość gość
tak sobie tłumacz swoje nieudacznictwo

Gość gość
A guzik prawda, ja zyje tu calkiem normalnie, wcale nie pokazuje mojego zycia na zadnym facebooku bo nie zyje dla kogos tylko dla samej siebie. Na imprezach nie bywam, wole male grono sprawdzonych znajomych, miewam tez rozne dni, raz lepsze raz gorsze i nie boje sie mowic glosno o swoich uczuciach. W kazdym kraju sa plusy i minusy i to od nas samych zalezy jak sie zaaklimatyzujemy. Nie mozna oczekiwac, ze wszyscy sie dostosuja do nas.

Gość gość
może dla ciebie to nieudacznictwo.obserwuje takie coś w polsce i każdy stara się udawać gwiazdę z hollywood.w polsce się wszystko robi takie jak w anglii. dlatego tu nie żyje sie tak dobrze.

Gość gość
no to źle obserwujesz - idź do okulisty po mocniejsze szkła w Polsce nigdy nie będzie tak jak w Anglii - przede wszystkim ze względu na zarobki

Gość gość
a czy ja pisałem konkretnie o społeczeństwie, bardziej chciałem się skupić na zepsuciu społeczeństwa przez brytyjską i amerykańską KAPITALISTYCZNĄ propagandę.

Gość gość
Coo Coo co co kręci mnie to seks oral oral oral oral... leże rozkrokiem, a ona bokiem, dzwoni telefon już się zaczyna, wychodzę z domu, tak pokryjomu, ide wynająć w hotelu pokój aaaa łooo....to to kręci myślisz coo to seks oraal,myślisz coo to seks orall.. jestem w trakcie drogi już mi zimno w nogi, jestem coraz bliżej ona w myślach liże...to to kręci myślisz coo to seks oraal,myślisz coo to seks orall. myślisz coo...myślisz cooo...to to właśnie to..jestem już bliżej a ona niżej, robi to sprawnie i jest zabawnie, lepiej niż żona córka bogacza co do hotelu właśnie wkracza....łooo nie dobrze....myślisz cooo...myślisz coo....to seks orall,,seks orall..seks orall łapy w góre powtarzajcie za mną orall orall orall..myślisz coo. to seks orall , dobry wieczór jesteście cudowni

Gość gość
Zepsucie moralne to nie tylko Ameryka i Anglia, to tez inne kraje wysoko rozwiniete, Polska ich szybko goni. Ale jakby sie przypatrzec takiemu Pakistanowi i innym krajom arabskim tam znowu przyzwolenie na pedofilie, malzenstwa z mlodymi bardzo dziewczynkami, obzezania kobiet itp. Juz nie wiadomo co lepsze

Gość gość
myśle że powinien kraj jak i ludzie znaleźć złoty środek.najbardziej mi by pasowało gdyby ludzie byli sobą ot tak poprostu bez udawania. a w dzisiejszych czasach w wielu sytuacjach musisz udawać kogoś kim naprzykład nie jesteś.ciężko osobie z introwertyczną naturą udawać osoby pewnej siebie i towarzyskiej a tego wymagają dzisiejsze czasy, w anglii jest jeszcze to bardziej widoczne. widocznie żyje w innych czasach ale wydaje mi się że parę lat temu było w polsce dużo normalniej.

Gość gość
Jak już to polaczki tak robią ;) tylko oni potrafią wstawić zdjęcia z imprez ( jak oni mają dobrze z kelnerskiej pensji musi zobaczyc cały świat). Najlepiej wstawić zdjecia z jakimś Włochem czy innym Hiszpanem który z nimi na co dzień zapieprza na napiwki (a niech kolezanki mysla ze to nasz chlopak, a co!) Zauwazyłam ze tak robia ludzie ktorzy tu dopiero przyjechali i chwala sie znajomym i rodzinie w Polsce. Potem sie troche uspokajaja.

Gość gość
Czy ja wiem czy zepsucie? To zależy gdzie się obracasz. U mnie w pracy ludzie imprezują, owszem, ale nie chwalą sie tym na facebooku bo, uwaga, nie maja facebooka. I sa to mlodzi ludzie 25-30 lat. Ba! Nawet telefonów wypasionych nie mają tylko jakieś stare nokie. Kilku z nich nie ma wcale telefonu bo jak twierdza nie jest im to do życia potrzebne. Dzieki temu na lunchu ROZMAWIAMY a nie gapimy się kazdy w swojego iphona. Musze przyznac że czasami mam wrazenie ze przenioslam sie w czasie :) potem ide na spotkanie ze znajomymi do restauracji i wtedy jest pstrykanie fotek, wstawianie na fb, tagowanie i zachwycanie sie każdym lajkiem. Zero normalnej rozmowy.

Gość gość
Przechodzisz ulica i zza szyby ogladasz te usmiechniete twarze to cie skreca... ale anglicy maja taki sposob bycia czy ci sie to podoba czy nie zmien swoje zycie nie patrz na innych bo jezeli wkurza cie to ze ktos sie dobrze bawi w pubie to jestes troche dziwny a fb to znak naszych czasow bardziej skierowany do kobiet ktore jak wiadomo czesto nie maja zadnych pasji oprocz zakupow i wklejania fotek na fb zrozum to

Gość gość
Trochę dziwny temat. Jakbys zazdroscil komus ze jest otwarty i przyjazny. Wszedzie spotkasz ludzi glosnych. Mnie osobiscie tacy ludzie męczą, ale to nie znaczy, że mnie skręca. Nie jest to typ ludzi z którymi czuję się dobrze i tyle. A co do fb to teraz są tam tylko starsi ludzie. Jeszcze w Polsce jest na niego moda (dotarł tam z opóźnieniem) ale w UK nie bardzo. Teraz młodzi ludzie mają snapchat, insta i twitter. Staruszkowie (panowie tez oszaleli) przesiadują na fb.

Gość gość
gość 8:25 zazdroszcze ci takich znajomych i relacji poważnie. trafiłeś w sedno i takie rzeczy obserwuje się w polsce wkurza mnie że polska stara się we wszystkim naśladować anglie, fałsz,udawane przyjaźnie,wyzysk. razi to gdy wszystko co złe właśnie z anglii przychodzi np.rozmowy kwalifikacyjne w których musisz być dobrym aktorem a i tak niewiadomo że cię przyjmą. gość 11:20,11:57 cóż skręca mnie masz rację,skręca fałszywość tych ludzi.i specjalnie napisałem o anglii bo tam się to wszystko zaczęło a potem polscy barani to kopiują wszystko. i zaniedługo będzie obowiązkiem chodzić na imprezy , upubliczniać wszystko na facebooku,przebywać dużo z ludźmi,zachowywać się głośno bo nie odniesiesz sukcesu w związkach i pracy. a osoby introwertyczne które wolą żyć we własnym świecie nie lubią szumu i hałasu będą miały nic taki jest dzisiejszy świat i brytyjska propaganda ku chwale zubożałego społeczeństwa.

Gość gość
ale ty sobie stwarzaszproblemy ...tylko u nas takie powstaja k..a czlowieku jak ci przeszkadzaja uusmiechniete geby na fb to wykasuj konto lub nie wchodz na fb nie zagladaj swoim wscibskim noskiem w czyjes profile skad u nas taka podla mentalnosc:/