Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

merabcd

ężatce z małym dzieckiem...

Polecane posty

Gość gość
Spier/dalaj

Gość gaiqa
Dziewczyna poczuła, ze rozwala sobie rodzinę, no to się chciała wycofać. Ale nie do końca się wycofała, bo chciałaby Cię miec na wyciągnięcie ręki. Pewnie sama nie wie czego chce. Robi się z tego nieładny trójkącik . Ja bym radziła zerwać tą chorą znajomość.

Gość gość
myślę że zakochała się w Tobie. tez nie było mi łatwo zrezygnowac z miłości mimo męża i dziecka. po prostu gdy widac że z kimś byłoby nam kobietom lepiej i jest lepiej to nie potrafimy zrezygnowac. myślę że utrzymujcie kontakt, nigdy nie wiadomo jak sie losy potoczą. widocznie jesteście emocjonalnie związani a to znaczy że z mężem od dawna nie jest tak blisko bo ja tak mam. nie wiem czy ona chce czegoś więcej ale zależy jej na Tobie i Tobie na niej więc nei rezygnujcie z siebie. nie musicie do razu być kochankami, ale zobaczcie, może jesteście dla siebie stworzeni. Tylko czy faktycznie chciałbyś utrzymywac ją i jej dziecko już? własnie dlatego nie podejmujcie pochopnych decyzji ale bycie na początek znajomymi to dobre rozwiązanie.

Mi się właśnie nigdzie nie spieszy....poważnie ją traktuje i mi zależy bardzo...

Gość gość
to jest tylko zauroczenie kuter przejdzie a zostanie burdel i syf ze rozaliłes rodzine a ona s tego powdu powiesi

Gość gość
Sory ale nie rozumiem takich ludzi jak ty autorze. Miłość miłoscia ale na Boga ona ma MĘŻĄ!! wzięła z nim slub, ślubowała przed BOGIEM, czy to nic dla ciebie nie znaczy? Nigdy przenigdy nie angazowałabym się w taki związek i omijam zonatych facetów wielkim łukiem, nawet nie dopuszczam do "miłych i sympatycznych chwil" bo od tego sie wszytslko zaczyna. Dla mnie ejstes zerem wiesz? Oby ciebie ktos tak w zyciu nie potraktował i nie odbił ci ukochanej zony i matki twoich dzieci...

Gość gość
coz widocznie autor lubi czekac , jak pies przy stole, a noz spadnie cos z niego .Czeka, az sie doczeka . Mezatka nudzi sie , maz juz znany , nie dostarcza motyli , to moze by sie zabawic czasem . Ona durna, a ty jeszcze durniejszy autorze. Kiedys kiedy byl kodeks honorowy, to maz obilby cie na pojedynku . Ale teraz wszystko jest postawione na glowie i jedno wielkie gooowno w zyciu .Zero zasad . Az serce boli , ze ludzie tak swoje zycie wycieraja o buty . Elena.

Gość gość
Pieknie napisane Elena, zgadzam się całkowicie. Nieznosze takich ludzi bez wartosci i zasad jak autor który w d***e ma wartosci, Boga, w d***e ma to ze rozbija rodzinę, liczy sie dla niego tylko głupie zauroczenie które jak dobrze wiemy pryska jak bańka po roku czy dwóch zwiazku i wtedy zostaje szara rzeczywistośc. On dla tych kilku miesiecy pieknych chwil rozpieprza czyjąś rodzinę. Ale Bóg mu na pewno kiedys odpłaci, bo nigdy krzywda ktora komus wyrzadzamy nie zostaje bez echa

Gość gość
Oprócz serca człowiek ma jeszcze rozum, wiesz co to takiego??? Dla mnie ejsteś dnem bo rozwalasz małżeństwo i rodzinę. Nikt nie zbuduje szczescia na czyimś nieszczesciu, znasz to powiedzenie?

Tak, znam i źle mi bardzo z tym, bo z jednej strony nie chce zrobić nic złego, a z drugiej strony czuję bezsilność...

Gość gość
Człowiek od zwierzecia rózni się tym że ma sumienie i potrafi z tego korzystać. Człowieku wez sie opanuj, chciałbys miec kiedyś zonę i żeby jakiś kawaler który nie potrafi znależć sobie wolnej kobiety odbił ci zonę i dziecko?? Zastanów się co robisz bo krzywda wraca.

Gość gość
Czlowieku ogarnij sie k..a badz facetem z jajami takie milosci i zauroczenia to ja przezywam co 2 tygodnie z inna dziewczyna :/ widac ze masz slaby kontakt z kobietami i ekspresowo sie zakochujesz... ochlon na uj ci baba z dzieckiem tylko desperaci co nie moga sobie znalezc innej laski sie z nimi wiaza ... k..a naprawde myslisz ze jestes taki super ze ta porzadna dziewczyna lamie swoje zasady migdalac sie za plecami meza? Watpie po prostu to taki typ kobiet lubi emocje myslisz ze co robila na tym dichu brz meza? Co chwile poznaje takie zawiedzione mezami zony mlode ladne kobiety za kazdym razem daja mi swoj numer zeby cos sie w ich zyciu dzialo chcesz taka laske??? Fuu k...a bzykac tak ale wiazac sie?!...

Gość gość
Musisz byc naprawde jakis wybrakowany skoro nie potrafisz znalezc sobie wolnej kobiety:-( Moim zdaniem tak komplikuja sobie zycie tacy co maja problem ze znalezieniem partnera i chwytaja sie tego co popadnie..

Gość gość
dla niej dziecko jest najwazniejsze.

Gość gość
Haha i jeszcze ten dzieciak hahaaha nie no idiota... bedzie wychowywac czyjes dziecko bo mu sie marzy wilgotna ciepla cipka

Gość gość
ja tez sie zakochalam i wiem jak to jest.

Gość mężczyzna po 30
" po prostu gdy widac że z kimś byłoby nam kobietom lepiej i jest lepiej to nie potrafimy zrezygnowac"- kwintesencja kobiecości. To powinno być wydrukowane i wpajane chłopcom od małego. To, czym kobieta tak naprawdę jest i do czego jej służy mężczyzna :)

Gość gość
wszystko zalezy od niej.

Gość gość
Wydoopcz ja czlowieku :/ myslisz ze po co ona przychodzi do ciebie... niedlugo sie skapnie ze ciepla klucha jestes i cie oleje o ile juz tego nie zrobila tylko inaczej to nazwala-walka o rodzine ...ktos dobrze napisal ze jestes jak ten kajtek przy stle pelen nsdzieii haha

Gość gość
Haha tez mi sie spodobal ten tekst ze nie potrafia zrezygnowac z czegos lepszego to silniejsze od nich nie ma tu lojalnosci ale jest szczerosc :)

Gość gość
sluchaj serca

Gość gość
jak Ci powie że się rozwodzi to ją bierz,ale ona raczej tego nie zrobi bo chyba jej małżeństwo to nie takie gruzy

Gość gość
Wsluchaj sie dobrze mozliwe ze uslyszysz cos w stulu"czy chcesz byc z latwa nielojalna kobieta?" Bo sorry ale z tego co pamietam ona ma meza i dziecko!!! A drapie sie po pleckach z jakims obcym facetem :/ ktory jakby mial jaja to juz by dawno ja przelecial...

Gość gość
Albo znajdziesz sobie lojalna dziewczyne bo ta nie jest na pewno taka albo dostaniesz kopa w doope za pare lat myslisz ze co nie byla zakochana w mezu??? A jesli nie to po co za niego wychodzila co to za kobieta nie wierz w ani jedno jej slowo bo prawdy sie nie dowiesz rozwodki to najbardziej podstepny typ kobiet kula w leb powinna byc