Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój mąż odtraca starszego syna

Polecane posty

Gość gość

Od czasu kiedy urodziło nam się drugie dziecko mąż "nie bawi się, nie rozmawia ..." ze starszym synem w ogóle nie spędza z nim czasu. Ciągle go wygania idź się bawić daj mi spokój nie ma co do niego cierpliwości kiedyś tak nie było. Jego synuś był oczkiem w głowie tatusia a teraz go odtraca. A to jeszcze mały chłopiec ma dopiero 6 lat. Dodam że synowi zależy na ojcu i ciągle dopytuje mamo dlaczego tata się ze mną nie bawi on mnie już nie lubi. Co mam o tym sadzic rozmawiałam z mężem i on twierdzi ze mi się wydaje.

Gość gość
powiedz synowi że tata jest gejem

Gość gość
Znam to ,u nas też tak było.tłumaczyłam ze dziecko cierpi ,ale jak grochem o ścianę,pewnie Ci się serce kroi jak na to patrzysz ,bo mi się kroiło i kroi nadal:-(s

Gość gość
O matko co to za pieprzony debil z twojego meza, za kogo ty wyszłas za mąz?:-( Gdyby mój mąz cos takiego zrobił to by dostał taki op*****l ode mnie ze by sie nie pozbierał. Biedne małe dziecko:-( trzeba nie miec serca zeby tak postępowac wobec włąsnego dziecka...

Gość gość
Op*****l buraka ile wlezie. Jak on będzie odtracal syna to ten moze zacząć nienawidzić za to mlodszego.

Gość gość
a jakiej płci jest drugie dziecko? czy to nie ukochana,wyczekana córeczka tatusia?

Gość gość
powiedz mu że nie był planowany albo że tata to nie jego ojciec

Gość gość
Pewnie synuś był z wpadki jak byliscie mlodzi a teraz macie wyczekane dziecko co??Moja kuzynka wpadła jak miała 18 lat, potem po wielu latach maja drugie zaplanowane dziecko i zupełnie inaczej traktują to drugie dziecko, wiec to znaczy ze takie dziecko z wpadki często traktuje sie jak cos co pokomplkowało młodym zycie i rodzice inaczej takie dziecko traktuja