Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktora z was to oglada i co sadzicie SSNM

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś z was oglada ten program? Obejrzalam hurtowo ostatnio kilka odcinków i wydaje mi sie ze te kobiety zadowolone są głownie z nowej fryzury i makijażu a dopiero na ostatnim miejscu jest nowy ubiór. Czy podoba wam sie jak Maja ubiera te kobiety? Weszlam sobie z ciekawości na stronę która ona poleca z zakupami i ceny mnie trochę przerazily. Nie jestem pewna czy stać na te rzeczy przeciętnego kowalskiego.

Gość gość
Podobno te babki i ich historie sa z palca wyssane, ale faktycznie- fryzury, makijaże bomba, stylizacje ciuchowe- nie dla mnie. Poza tym ta cala Maja jest w tym wszystkim sztuczna, zwlaszcza kiedy tak się rzuca w objęcia tych zalacych się kobiet.

Gość gość
Ja myślę ze te kobiety są prawdziwe i ich historie, a tv wyszukuje przypadki które zainteresują najbardziej.. Mezowie samobójcy,wielokrotne rozwodki,czy jak w pierwszym odcinku prostytutka, myślę ze jakby po zmianie fryzury i makijażu zalozyly dtes to i tak czuly by sie swietnie,a jakby w zmianie chodzilo jedynie o ubiór to nie byloby wow bo wygladaly by dalej szaro

Gość gość
Zazwyczaj gdy maja pyta co im sie najbardziej podoba mówią wlosy,a dopiero na końcu wymieniają ubrania. Zastanawiam sie czy są polki które w szafie nie maja kolorowych bluzek tylko biel,szarość i czerń.

Gość gość
Bieli, czerni i szarości to ja w ogóle nie noszę Moje kolory to granat, chłodne odcienie niebieskiego, turkus

Gość gość
Ja mam ubrania w roznych kolorach, sablewska chyba bou sie kolorów zywych bo nie wiedzialaby jak je dobrać.

Gość gość
Chciałabym trafic w ręce tego fryzjera bo robi naprawdę dobra robote i 90% zmian jest na plus! Natomiast wystarczy obejrzeć kilka odcinków by ubrać sie na jej styl. Ciemne spodnie,bądź czarne rurki,bialy tshirt i marynarka do tego botki.

Gość gość
Na początku mi sie podobalo ale te stylizacje są podobne, fajniejszy byl program amerykanski jak sie nie ubierac

Gość gość
Bo ona ubiera ponuro i caly efekt robi fryzjer i makijazystka

Gość gość
Ja bralam udzial w programie trinny i susanah, to byly wariatki.