Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROSEKTORYJNE KUCHNIE

Polecane posty

Gość gość

co przez to rozumiecie?

Gość gość
Białe błyszczące szafki w kuchni podświetlane ledami wygladaja jak prosektoria i chyba o to chodzi.

Gość gość
Nie widze podobienstwa. Masz jakas obsesje, miej se kuchnie jaka chcesz

Gość gość
Obrzydlistwo!! sama padłam ofiara mody na nowoczesnosc i zmieniałm w salonie sofę na sofe nowoczesną i jestem załamana!@! Nie ma to jak nowoczesne ale jednak lekko stylizowane meble!! Wtedy dopiero czuje sie ciepło, jest pieknie. To samo tyczy sie kuchi, te obrzydlistwa nowoczesne są okropne

Gość gość
Generalnie kuchnie prosektoryjne przypominają wystrojem prosektorium.

Gość gość
kazdy stol kojarzy ci sie z prosektorium :o lecz sie

Gość gość
Zastanawiam sie czyc autor /ka piszaca ciagle o "prosektoryjnych " kuchniach ma cos pod kopula, czy tylko orzeszka? Pokazywane sa fotki wystawowe kuchni, bez zadnego indywidualnego wystroju. Przeciez w normalnym domu czy mieszkaniu, na szafkach kuchni znajduja sie sprzety, kwiaty na parapecie, firanka w oknie, zaluzja itd. To co jest na zdjeciach, to tylko reklama mebli, a wy dyskutujecie jakby bylo o czym:-D

Gość opolinna
gościu jejku, dzięki za te foty. Mialam w planach taką kuchnię :O Nigdy przenigdy ich nie zrealizuję. To jest upiorne!

Gość gość
Mowcie, co chcecie, ale te kuchnia są przerażające.

Gość gość
byłam u koleżanki w mieszkaniu, ma dwa małe pokoje i ona to dopiero ma wystrój.Całe mieszkanie jest jakby z metalu i częsci metalowe z widocznymi nitami , szafa , ława a w kuchni kafle wygladaja jak blacha przyczepiona nitami do ściany , czułam sie jak w jakimś warsztacie , garażu, zero przytulności , nie wiem jak można zyć w czyms takim, podobno takie nowoczesne ma być i cool, odbiegające od przeciętności i oryginalne :O

Gość gość
Co mnie obchodzi cudza kuchnia? Lecz sie autorko. zal zadek sciska ze kogos stac czy jak?

Gość gość
Ja mam się leczyć? Tylko zadałam pytanie, bo na innym topiku była o tym mowa i nie byłam pewna, co ludzie mają na myśli.

Gość gość
brrr, okropne te kuchnie

Gość gość
Co zrobisz, taka moda nastala. W końcu tan też tnie się mięso. Niekoniecznie ludzkie ;)

Gość gość
popatrzcie na swoje zagrzybione kuchnie i przestańcie śnić

Gość gość
akurat w kuchi taki styl jest uzasadniony, bo z armatura i spzretem (kazdy raczej chce miec te rzeczy nowe, a nie kuchnie na węgiel) stanowia jednosc stylowa. Funkcja tez podobna, uzywa sie noży itp,. I co zrobisz ze zlewem, kranami itp - zaslonisz koronkowa firaneczką?To dopiero bedzie lipa. Poza tym wazna jest higiena. Jasne,ze moze sie to nie podobac, ale tyl wynika z funkcji. Za to w innych pomieszczeniach mozna poszaleć.

Gość gość
uuupppp