Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Osamotniona20

Jak znaleźć wartościowego faceta po 30tce??

Polecane posty

Gość Osamotniona20

Moja historia jest długa i smutna. Zostałam sama z maleńkim dzieckiem, bo mąż już w ciąży mnie zdradzał. Odeszłam.. Jestem zawiedziona życiem i facetami. Jednak samotność mnie dobija. Potrzebuję do życia bratniej duszy. Dziecko nie zapełnia tego rodzaju pustki... Czy tu w Małopolsce jest taki, który chciałby rozpocząć wszystko od nowa? Po przejściach? Pragnący dzieci? Marzyłam o drugim dziecku..teraz zostałam z jednym sama. Rzeczywistość mnie przerasta. A ja przecież nie zawiniłam takiego losu..

Gość gość
Cięzko ci bedzie, tez jestem sama po 30tce do tego panna i do wyboru mamisynki, psychole, brzydale lub rozwodnicy z długami

Gość zawsze szczery
A masz jakies pasje? Jesli tak to powiem ci gdzie szukac

Gość gość
Na pewno się taki znajdzie i to w chwili gdy będziesz się tego najmniej spodziewała. Trzymam za ciebie kciuki. https://www.sexuarium.pl/

Gość gość
Zawsze facet winny. Cos musialo byc nie tak, skoro poszedl do innej. Do zwiazku nalezy dwoch i oboje ponosza odpowiedzialnosc.

Gość gość
tez jestem sama po 30tce do tego panna i do wyboru mamisynki, psychole, brzydale lub rozwodnicy z długami x Sytuacja przedstawia się identycznie jeśli chodzi o kobiety, tylko wam można dołożyć jeszcze jedną wadę... większość was jest już dzieciata.

Gość gość
A skoro wina leży po obu stronach to co? Najlepszą receptą jest się puszczać? Świetne masz podejście, jak większość was, samców

Gość Osamotniona20
Moje pasje... Podróże, gotowanie, wędrówki górskie...

Gość gość
co to znaczy wartościowy facet?

Gość gość
Sytuacja przedstawia się identycznie jeśli chodzi o kobiety, tylko wam można dołożyć jeszcze jedną wadę... większość was jest już dzieciata x I szuka frajera, ktory zaakceptuje oraz bedzie sypal diengi na obce dziecko.

Moje pasje... Podróże, gotowanie, wędrówki górskie... x w takim razie zamiast tracic czas na forum uczuciowym zacznij sie udzielac na forach tematycznych : podroze gotowanie wedrowki gorskie o ile oczywiscie z tymi pasjami nie sciemniasz tam na tych forach mozesz poznac osoby, ktore podzielaja twoja pasje a tym samym macie z punktu wspolne tematy, a bez wspolnych tematow nie ma szans na trwaly zwiazek

Gość gość
byłaś młoda, ładna i bezdzietna leciałaś na buraków a teraz chcesz wartościowego faceta, który będzie robił jak głupi osioł. Sory ale albo doceniasz dobrego faceta w młodości albo możesz go później w tyłek pocałować. Dobry nie znaczy zawsze posłuszny. Wartościowy facet też ma swoją godność i też chce być widziany atrakcyjnym jako mężczyzna a nie jako wyjście awaryjne jak coś kobieta schrzani w swoim życiu.

Gość gość
darker zaloguj się, przychlaście

Gość gość
gość dziś Bingo

no właśnie..co to znaczy wartościowy? bo każdy ma inny system wartości. poszukaj może przez jakieś portale randkowe, społecznościowe itp. teraz wiele ludzi w ten sposób szuka swoich drugich połówek ;)

Gość gość
Dla kobiety facet wartościowy to taki, który pozwoli na wszystko, będzie wytresowanym pieskiem i workiem bez dna.

Gość gość
trudno znalezc odpowiedniego faceta.

Gość gość
"Cięzko ci bedzie, tez jestem sama po 30tce do tego panna i do wyboru mamisynki, psychole, brzydale lub rozwodnicy z długami " x x Ty pewnie też pasztetówa :D

Gość gość
byłaś młoda, ładna i bezdzietna leciałaś na buraków a teraz chcesz wartościowego faceta, który będzie robił jak głupi osioł. Sory ale albo doceniasz dobrego faceta w młodości albo możesz go później w tyłek pocałować. Dobry nie znaczy zawsze posłuszny. Wartościowy facet też ma swoją godność i też chce być widziany atrakcyjnym jako mężczyzna a nie jako wyjście awaryjne jak coś kobieta schrzani w swoim życiu. 100 proc. racji, jak laska jest młoda to zawsze się ugania za idiotami, dopiero po latach nagle zwraca uwagę na tego bardziej nieśmiałego i opanowanego i kulturalnego - tylko że ten spokojny też idiotą nie jest i raczej chyba nie będzie łożył na obcego bachora. Nie ma tak dobrze.

Gość gość
zacznijmy od sprawy podstawowej - wrzuć foto swojej twarzy d**y i cycków. przecież żaden normalny chłop nie właduje się w takie bagno jeśli w/w nie są minimum 9/10

Gość mężczyzna po 30
A co oznacza dla Ciebie pojęcie wartościowy? Sam mam ten problem, braku wartościowej kobiety. Z mojej strony wygląda to tak, że w moim wieku większość kobiet po rozwodach, z dziećmi, z jakimiś niepozamykanymi sprawami z przeszłości, a to jakiś eks a to coś innego. Sam mam czystą kartę, żadnej "bogatej" przeszłości i szukam raczej kogoś podobnego...