Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w pracy,dostałam rozwolnienia!!! wstydzę się co chwilę chodzić do wc!!

Polecane posty

Gość gość

nie wytrzymam zaraz!!!

Gość gość
sraj w pory

Gość gość
jejku,zaraz dostanę skrętu kiszek, już mam ciarki na rękach i chyba jestem cała czerwona na twarzy

Gość gość
Ja bym sie zwolnila, poszla do lekarza i wziela l4

Gość gość
nawet wstydząc się poszłabym, nie możesz się zwolnić do domu, powiedz, że się zatrułaś lub masz rotawirusa?, samochód lub taksówka i pędem do własnego kibelka, nie znam nikogo kto nie miałby tego typu dolegliwości ....

Gość gość
właśnie jeszcze została mi godz w pracy, do 15.30. Musze wytrzymać a jutro wolne bo odbiór za sobotę. Marzę tylko o tym,żeby się znaleźć we własnym kiblu :(

Gość gość
to nie chodź tylko biegaj szef ucieszy się że dobrze pracujesz na wysokich obrotach a kolegom i koleżankom objaśnij że po pracy nie masz czasu na trening wilk syty owca cała gorzkiej mocnej herbaty i do dzieła.Równouprawnienie kobiet i mężczyzn i kobiet mamy mamy to pomieści się i fakt że żołnierz na polu bitwy znosi nie takie akcje zatem powodzenia!!!

Gość gość
moja ciotka siedziała w pracy w grypą żołądkową. przyszła rano do sklepu-lumpeksu, zanim otworzyła, nastąpił pierwszy atak. poszło w gacie. więc posiedziała dopóki mogła na klozecie, potem wygrzebała jakieś czyste majtki i hajda handlować! (taki typ, że nawet na wpół żywa, praktycznie zombie - ale by handlowała, bo zysk, ZYSK!!!) i jakoś do 19 wysiedziała! więc dasz radę :) pociesz się, że jutro wolne, łyknij stoperan, węgiel, colę odgazowaną, ewentualnie elektrolity :) zdrowia ;)

Gość gość
jeszcze jesteś?, ile razy byłaś dziś w toalecie? powiedz, że się źle czujesz i leć do domu ..

Gość Marzena909
Koniecznie pij dużo wody bo się odwodnisz ! jak w miare będziesz miała ochotę na jedzenie to kup w aptece nutramil , uzupełni Ci mikroelementy i witaminy , ma słodki waniliowy smak więc powinno Ci zasmakowac.