Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eukaliptuskaa

Prezent na święta, dla szefa z którym mam romans

Polecane posty

Gość Eukaliptuskaa

Problem mam taki: od niedawna wdałam się z szefem w "mały" romans, który tak naprawdę się dopiero rozwija. Chciałam kupić mu jakiś prezent na święta, ale kompletnie nie mam pomysłu co mogłoby to być. Z jednej strony chcę żeby ten prezent kojarzył mu się ze mną, ale z drugiej....on ma żonę... Dlatego prezenty typu zegarek, łańcuszek, perfumy itp nie mogą być, żeby żona się nie domyśliła skąd to ma... I z góry proszę o odpuszczenie sobie chamskich komentarzy, lub oceniania mnie dlaczego tak postępuję itd, bo nie to jest tematem wątku. Wszystkie tego typu posty będę ignorować. A jeśli ktoś chciałby mi pomóc coś wymyślić to zapraszam do dyskusji :)

Gość gość
To moze ja - nasraj mu w malutki kartonik i podpisz ,ze mu zrobilas te masc osobiscie ,potem razem sie natrzecie podczas kolejnego spotkania :)

Gość gość
nie doradzam tym których nie szanuję ,jakby to nie był szef i jakaś nieszczęśliwa miłość to może jakoś strawię ale szparka sekretarka?eee

Gość gość
Dokładnie, nikt Ci nie będzie doradzał głupia idiotko, znajdź własnego a nie niszczysz rodzinę...

Gość gość
ja na twoim miejscu zorganizowałabym romantyczną kolację przy świecach we dwoje, zaspokoiła erotyczne fantazje, pożądanie was obojga, ot taka drobnostka, ale nie każdy o tym pamięta :)

Gość gość
już zrobiłaś a raczej zrobiliście prezent jego żonie

Gość Eukaliptuskaa
Nie jestem sekretarką a menadżerką to raz. Dwa, to nie żadna nieszczęśliwa miłość. Trzy, jak ktoś lubi takie hardcory to Twój pomysł na prezent z "maścią" cudowny. My jednak nie gustujemy :)

Gość gość
czym ty sie chwalisz

Gość Eukaliptuskaa
Ani przez chwilę się nie chwaliłam, tylko pytam o radę w sprawie PREZENTU. Dzięki za pomysł z kolacją, ale to właśnie odpada, bo już on mnie zaprosił na kolację świąteczną we dwoje, więc ja muszę wymyślić coś innego.

Gość gość
krawat mu kup

Gość gość
Kup mu cos na odpchlenie wszo jedna :)

Gość gość
menadzerka :D :D :D wyliz mu o***t a potem wsadz mu tam palca - bedzie zadowolony :)

Gość gość
no to tylko zostaje COS, co moze zniknac zaraz po otrzymaniu prezentu .I nasuwa mi sie tylko COS do wypicia . Dobra wodka , winem moze nawet poczestowac zone i wmowic jej , ze to dla niej kupil .Wypije , wysika i sladu nie bedzie po prezencie kochanki . Slady beda zatarte, a prezent pozostanie prezentem . Elena.

Gość gość
portfel

Gość Eukaliptuskaa
No w sumie krawat jest dobrą opcją, bo zawsze może powiedzieć, że przecież sam sobie kupił. hm..no chyba że nigdy sam sobie nie kupował tylko zawsze dostawał :P A ta statuetka nawet spoko, no ale co on z nią zrobi? Przecież nie może zabrać do domu i postawić na kominku.

Gość gość
Kup mu paczke gumek- zawsze się mogą przydac, jak nie z toba, to z zona

Gość gość
Hej prezent w takiej sytuacji to ciezka sprawa. Może kup mu jakieś czekoladki i wino albo koszule i krawat portfel też fajna sprawa albo jakiś breloczek do kluczyków od samochodu.

Gość gość
Zajdź z nim w ciążę . Prezent na lata.:P Suka

Gość piąta klepka
proponuje kalendarz cewe z twoimi aktami

Gość gość
Whiskey

Coś, co może zostawić w biurze, np. elegancki długopis, kalendarz ścienny lub notesowy, może wino. Coś takiego nie bardzo osobistego, żeby w razie czego mógł powiedzieć że dostał od kontrahenta.

Gość specjalistka od wszystkiego
Ty jesteś dla niego najcenniejszym prezentem, w końcu niewielu chciałoby pracować za jedną pensję na dwóch etatach.

Gość gość
specjalistka od wszystkiego dziś Ty jesteś dla niego najcenniejszym prezentem, w końcu niewielu chciałoby pracować za jedną pensję na dwóch etatach. xxxxxxxxxxxxxxxx Dobre:D

Gość gość
Ciąża

Gość gość
Witam. Zawsze robie preznty dla swoich najbliżych w sklepie internetowymwww.alieexpress24.pl każdy znajdzie tam coś dla siebie. Ostatnio zamówiłam cudowny zegarek dla mojego męża. Przesyłak przyszła bardzo szybko bez zadnych problemów

Gość gość
przystojny chociaz?

Gość gość 333
daj mu cos dobrego do jedzenia lub picia, cos, co wiesz, ze bardzo lubi, ale nie jest to na codzien dostepne. ew. cos, co bedzie mial w biurze.

Gość gość
Specjalistka mnie rozwaliła :-D :-D :-D ! Ma rację!