Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauroczyła mnie ekspedientka.

Polecane posty

Gość gość

Witajcie! Mam 19 lat,jestem wysokim brunetem o ciemnej karnacji.Obecnie chodzę do IV klasy technikum.Jestem trochę zamkniętym w sobie chłopakiem(nie mylić z ciapowatym;) co przejawia się z kolei na moją nieśmiałość w stosunku do nieznanych mi ludzi,a już w szczególności do nieznanych mi dziewczyn ,które się mi bardzo podobają. W ostatnim czasie moje myśli dosyć często zaczęła zaprzątać pewna blond dziewczyna,która jest ekspedientką w pobliskim markecie spożywczym.Bardzo chciałem do niej coś zagadać żeby na początek chociaż dowiedziała się o moim istnieniu.Niestety jakoś sznur ludzi stojących za mną w kolejce do kasy odciągał mnie od tego zamiaru i ostatecznie na kilku pozbawionych wszelakich emocji słowach typu "Dzień dobry" czy "Coś jeszcze podać?" się wszystko kończyło,przeważnie tak błyskawicznie ,że nawet na mnie zbytnio nie popatrzyła tylko w sposób mechaniczny i trochę zrezygnowany zaczęła kasować następnych klientów.Ale dzisiaj nastał ten dzień,w którym postanowiłem ,że chociaż powiem że jest bardzo ładna i że bardzo się mi podoba albo spytam jak ma na imię.Jednak stojąc znowu w kilometrowej kolejce i przyglądając się jej wspaniałej urodzie dostrzegłem jedną drobną rzecz,która całkowicie zmieniła moje zamiary i nie wiem czy słusznie.Otóż zauważyłem na palcu lewej ręki( prawdopodobnie na serdecznym)nie duży pierścionek i to całkowicie mnie powstrzymało od rozpoczęcia z nią rozmowy.Czy uważacie że słusznie stwierdziłem że ta piękna blondynka może być już zaręczona?Ten pierścionek to była jedyna ozdoba na jej palcach.Proszę o jakieś rady,czy mimo to spytać ją jak ma na imię i powiedzieć że bardzo się mi podoba,czy może spytać ją też coś na temat historii tego pierścionka? Co sądzicie,jak to rozegrać biorąc pod uwagę to że dookoła pełno ludzi,he,he i trochę głupio się jakoś zbłaźnić albo co gorsze wprawić w zakłopotanie ów piękną kasjerkę?Czekam na rozsądne odpowiedzi:)

Gość gość
idź do psychiatry

Gość gość
To nie zaręczynowy. Zaręczynowy nosi się na prawej ręce

Gość gość
Mie tez zauroczyla, ma obroczke. Niewiem jak jej to powiedziec . Ale zerznal bym ja. Fajna. Pewniewie suka:-(

Gość gość
Mialo byc ,pewnie wie suka. Ech te baby. Jak sie czlowik,niech bedzie zakocha ,a 7 swiatow:-(