Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy to juz bulimia prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem na diecie i duzo cwicze od ponad 4 miesiecy schudlam 18 kg jeszcze 15 jest do schudniecia.Jem zdrowo prowadze aktywny tryb zycia duzo biegam itd...,ale wlasnie ,ale mam problem i boje sie ,ze to moze popsuc mi diete a i zniszczyc mi cialo.Chodzi o to ,ze jak juz pisalam zdrowa dieta wybieram jak najzdrowsze produkty unikam cukru ,fastfoodow innych smieci napoi gazowanych itd...ale raz na jakis czas tak gdzies trzy razy w mieasiacu mam napad jedzenia,ze rzucam sie na slodycze ,fastfoody zawsze trwa to jeden dzien a potem to wymiotuje :O tzn zmuszam sie do wymiotowania ,bo mam mega wyrzuty sumienia :( dbam o siebie itd o cialo kremy,balsamy no wszystko ,ale po prostu nie umiem jesc tak,ze raz na jakis czas pozwalam sobie na slodycz czy kawalek pizzy tylko jak poczuje smak nie mam kontroli :(.wiem,ze po mimo zdrowej diety moge sobie raz na jakis czas pozwolic no cos zlego ,ale jak nie pozwalam sobie dlugo mam ten napad a dlugo bez tego nie wytrzymam to jest silniejsze :(chyba to pytanie do osob na diecie jak to kontroluja itd jak moge sobie pomoc.Bo tak zyc sie nie da.zdarzyla mi sie to zadko jak juz pisalam,ale zdarza i boje sie ,ze bedzie gorzej wie ktos jak sobie z tym radzic.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować