Gość gość Napisano Grudzień 2, 2014 Witam jestem na diecie i duzo cwicze od ponad 4 miesiecy schudlam 18 kg jeszcze 15 jest do schudniecia.Jem zdrowo prowadze aktywny tryb zycia duzo biegam itd...,ale wlasnie ,ale mam problem i boje sie ,ze to moze popsuc mi diete a i zniszczyc mi cialo.Chodzi o to ,ze jak juz pisalam zdrowa dieta wybieram jak najzdrowsze produkty unikam cukru ,fastfoodow innych smieci napoi gazowanych itd...ale raz na jakis czas tak gdzies trzy razy w mieasiacu mam napad jedzenia,ze rzucam sie na slodycze ,fastfoody zawsze trwa to jeden dzien a potem to wymiotuje :O tzn zmuszam sie do wymiotowania ,bo mam mega wyrzuty sumienia :( dbam o siebie itd o cialo kremy,balsamy no wszystko ,ale po prostu nie umiem jesc tak,ze raz na jakis czas pozwalam sobie na slodycz czy kawalek pizzy tylko jak poczuje smak nie mam kontroli :(.wiem,ze po mimo zdrowej diety moge sobie raz na jakis czas pozwolic no cos zlego ,ale jak nie pozwalam sobie dlugo mam ten napad a dlugo bez tego nie wytrzymam to jest silniejsze :(chyba to pytanie do osob na diecie jak to kontroluja itd jak moge sobie pomoc.Bo tak zyc sie nie da.zdarzyla mi sie to zadko jak juz pisalam,ale zdarza i boje sie ,ze bedzie gorzej wie ktos jak sobie z tym radzic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach