Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mama obrazila sie na mnie ze mam chlopaka

Polecane posty

Gość gość

Od niedawna spotykam sie z pewnym mężczyzna, mam 29 lat, przez 6 lat bylam sama. Mama od czasu rozwodu-10 lat z nikim się nie spotyka. Widze jaka jest niezadowolona jak wychodze z nim gdzies, chciałam go przedstawić to powiedziała, ze nie życzy sobie zadnych obcych w jej domu:o

Gość gość
to jeszcze nic. po moim ślubie matka zerwała ze mną wszelkie kontakty :P

Gość gość
typowe u kobiet, które nie mają faceta lub którym z facetem nie wychodzi ona oczekuje, jak paranoi,że bedziesz teraz powtarzac, że to z nia masz najlepsze relacje i więź, jak upośledzona nie chcąc przyjać, zę masz faceta i taka jest natura, a to, ze ona poswieciła się bez reszty dziekcu i teraz zazdrosna jest o naturalną kolej rzeczy, jaką jets bycie z drugą połówką, to jej problem nie muis mieć faceta, nie trzeba. aleniech tobie nie broni. nie patrz na nią, jak nie chce to niech go nie poznaje,a ty jesteś dorosła baba, wychodź z kim chcesz i ile chcesz, tylko nie daj sobą manipulować, nie daj sobie wmówić, ze masz siedzieć z nią, bo ona zgorzkniała od 10 lat po rozwodzie ma pracę twoja mama? znajomych, kota, zainteresowania, cokolwiek poza tobą?

Gość gość
typowe u kobiet, które nie mają faceta lub którym z facetem nie wychodzi ona oczekuje, jak paranoi,że bedziesz teraz powtarzac, że to z nia masz najlepsze relacje i więź, jak upośledzona nie chcąc przyjać, zę masz faceta i taka jest natura, a to, ze ona poswieciła się bez reszty dziekcu i teraz zazdrosna jest o naturalną kolej rzeczy, jaką jets bycie z drugą połówką, to jej problem nie muis mieć faceta, nie trzeba. aleniech tobie nie broni. nie patrz na nią, jak nie chce to niech go nie poznaje,a ty jesteś dorosła baba, wychodź z kim chcesz i ile chcesz, tylko nie daj sobą manipulować, nie daj sobie wmówić, ze masz siedzieć z nią, bo ona zgorzkniała od 10 lat po rozwodzie ma pracę twoja mama? znajomych, kota, zainteresowania, cokolwiek poza tobą?

Gość gość
Kiedyś jej przejdzie jak zmądrzeje albo kupi sobie wibrator, a Ty przecież musisz ułożyc sobie życie, jesteś młoda i powinnaś korzystać, a mamą się nie przejmuj, może w końcu sama zrozumie, że zachowuje sie idiotycznie.

Gość gość
Jak ulegniesz, kolejnycm przystankiem będzie samotność i sama też będziesz z czasem zgorzkniała.Zostaniesz sama z matką i będziecie tak siedziały jak dwa dziwadła, zatruwajac sobie życie.

Gość gość
nie ma zadnych znajomych ani zainteresowan cale zycie poswiecila ciezko pracujac mi i wciaz pracuje ale swojej pracy nie lubi

Gość gość
moja się na mnie za ślub obraziła na amen. ale takie jest życie, z matką przecież rodziny nie założysz, dzieci nie spłodzisz (jeśli chcesz je mieć). może Twoja jak zobaczy, że Wam na sobie zależy w końcu odpuści :) może nie jest zazdrosna tylko się martwi, żeby Cię nie skrzywdził...?

Gość gość
niezle

Gość gość
Brakuje jej kuutasa

Nic dziwnego, ze siè obraziła. Kazdy mèzczyzna jest potencjalnym zagrozeniem dla jej monopolistycznego podejscia wzglèdem ciebie.

Gość gość
Przepraszam, ze wyżej ostro o niej pisałam. Po prostu irytują mnie takie kobiety, albo inaczej- irytuje mnie fakt, że świat kreuje w kobietość koniecznośc poswiecanai sie dla dzieci. Wiele nie zauważa kiedy traci nad tym kontrolę i potem w finale sa jak Twoja mama. Samotne, nie tylko z powodu braku innych ludzi, ale i same same z sobą, nienawidzące swojje samotności i nie mające w życiu ncizego co lubią. Takie, których macierzyństwo obraca się przeciwko nim samym i przeciwko ich dzieciom. Bo Ty w takim układzie prędzej czy później zaczniesz źle o niej myśleć. Mieć pretensje, a wobec matki ciężko je mieć, więc człowiek je tłumi w sobie, narasta frustracja. Pozostając z nią pozabijacie się. ty samej soba powinnaś być już gospodynaią, a tak Panią Domu pozostaje Twoja mama,a Ty w tym układzie jesteś wiecznym dzieckiem, nigdy nie kobietą, dorosłą osobą. Najpierw się wyprowadź. Potem facet.

Gość gość
Powiedz chlopakowi ze kto tesciowej nie wyj***e ten niebedzie w niebie. Moze chlopak sie domysli oco chodzi:-)

Gość gość
hahaha