Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zamknąć drzwi balkonowe na noc żeby dziecko nie wyszło

Polecane posty

Gość gość

w związku z ostatnim wypadkiem dwulatka lunatyka... ?

Gość gość
kup klamkę z zamkiem

Gość gość
pomyliłam się, nie balkonowe a tarasowe... mój trzylatek otwiera je sobie bez problemu. Wystarczy sama klamka z zamkiem?

Gość gość
Ja mam zdjete klamki(mieszkam na 4p.)jak chce wywietrzyc to otwieram,potem zamykam i wyjmuje.Te klamki na kluczyk dla mnie za drogie,wiec poradzilam sobie w ten sposob

wszystkie klamki przy oknach i drzwiach balkonowych/tarasowych mam na kluczyk. Otwieram tylko jak chcę przewietrzyć, a później znowu zamykam na klucz

Gość gość
Ja tez 4.p zdjelam klamki a drzwi zamykam dodatkowo na gorny zamek mam na klucz .

Gość gość
dokładnie, wstaw po prostu jeden solidny zamek do drzwi tych i miej z głowy - u nas jest coś takiego - www.abra.szczecin.pl/zamki/zn100.html Zawsze to bezpieczniej.

Gość gość
Ale Tobie chyba nie chodzi o taki zwykly zamek, nie będzie chyba tak prosto, proponuje skontaktowac się np z www.pogotowie-zamkowe-warszawa.pl lub z jakimkolwiek innym ich oddzialem, zalezy gdzie mieszkasz i na pewno uporaja się z tym problemem.

Gość gość
nie czytaj nawet tych spamów, w lidlu były takie klamki do balkonu z kluczykiem,dosc tanie

Gość gość
wyjmij klamki i po kłopocie... jak chce otworzyc czy uchylic to wladam w dziurke i juz :D

Gość gość
Najwyżej wyjdzie i bedziesz miala bachorka z glowy. Powariowalyscie do konca, ktore dziecko bedzie wylzaic w nocy na mroz? Jesli nie lunatykuje to nie ma problemu.

Gość gość
Postaraj się wymienić klamkę na taką, którą będziesz mogła zablokować. Ja tak zrobiłam wyposażając się w taką w najbliższym składzie budowlanym - http://www.skladbudowlany-zuromin.pl/ udało się. Dzięcko śpi spokojnie i ja też mam pewność, że nic mu nie będzie.