Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna od rana wymiotuje zółcia i nic nie moze pic

Polecane posty

Gość gość

.....nawet łyka wody.... zastanawiam sie czy nie jechac z nia do szpitala, od rana wymiotuje tylko zółcia ;/

Gość gość
chyba tak , trzeba jednak pojechać do szpitala bo grozi odwodnienie.. co ona jadła??

Gość gość
jedz na izbe z nia bo sie odwodni dostanie kroplowki i leki przeciwwymiotne

Gość gość
nic , dzis nawet łyka wody nie wypiła , wczoraj normalnie, na sniadanie owsianka na obiad sphagetti bolonesage na kolacje lekka sałatka ;/

Gość gość
A piła coś wcześniej, w sensie alkohol? Ja tak mam po wódce- samą żółcią rano rzygam, mogę dużo nie wypić, kilka kieliszków, a zawsze rano to samo...albo się czymś zatruła. Daj jej miętę niech pije, albo rumianek. To co, że nie może, niech się zmusi, żołądek jej się przepłucze i będzie ok. Wyrzyga jedno, niech pije drugie, chociaż kilka łyków. Jak po alkoholu mi pomaga też cola i zupka chińska gulaszowa z amino :) od razu czuję się jak nowa :)

Gość gość
Nie piła alkoholu

Gość gość
Może coś z tego spaghetti jej zaszkodziło? Niech pije tę miętę i rumianek.

Gość gość
zabierz ją do szpitala.. moja ciocia w wieku 8 lat tak wymiotowała i okazało się że to tętniak..nie przeżyła. a przezorny zawsze ubezpieczony bo to napewno nie jest normalme

Gość gość
Tętniak to chyba powinny być jeszcze bóle głowy do tego ostre... jak same wymioty, to raczej zatrucie. Mi kiedyś stanęła skórka od pomidora na żołądku i też cały dzień wymiotowałam...

Gość gość
Tak, ku/r/wa, na rzyganie żółcią rumianek albo coca cola, bo jej coś ze spaghetti zaszkodziło :o Wy macie mózgi, czy powsadzałyście sobie wszystkie styropianowe atrapy w te puste czachy????

Gość gość
A jak nic nie jadła od rana to czym ma rzygać? Tęczą??? :P

Gość gość
moja mama tak miała ale plus ból żołądka- pojechała i co? ostry stan- zapalenie woreczka, kilka godzin i pekłby i byłoby zapalenie otrzewnej lub przez to smierc

Gość gość
Mówię Wam, tylko mięta albo rumianek. Moja babcia zawsze mnie tak leczyła i zawsze pomagało na zatrucia. Zresztą niech spróbuje. Jak nie przejdzie po godzinie, max 2, to możecie jechać do tego szpitala. Ja szpitali nienawidzę i zawsze jak tam jestem to od razu mi się pogarsza... Ja zostawiam szpital na ciężkie przypadki, a na lżejsze schorzenia leczę się w domu...

a czym ma wymiotować jak już wszystko z żołądka zwróciła??? jak gościu nie wiesz to się nie wypowiadaj i nie obrażaj nikogo. trzeba coś dziewczynie, by zahamowało wymioty, a spróbować z cola nie zaszkodzi zwłaszcza, że sam lekarz mi to polecił. :/