Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasztetówa 90kg

czy gruba swinia ma szanse na milosc ?

Polecane posty

Gość gość
prosta rada: nie tyć. a na pewno nie doprowadzić do tego, żeby ważyć prawie setkę... :| x prosta sprawa: jestem gruba bo 15 lat lekarze pchali we mnie sterydy, nie utyłam od jedzenia tylko od lekarstw, mogę ich nawet pozwać do sądu za to że teraz ważę prawie setkę, ale mają argument nie do podważenia - ratowali mi życie

Gość gość
jasne. Znam dziewczynę która ma chyba coś ok 110 kg i ma męża - fajnego, przystojnego, bogatego :)

Gość gość
uwielbiam chudziutkie, 45 kg albo mniej :)

Gość pasztetówa 90kg
mam długi czy moge podać wam nr konta abyscie mi pomogły je spłacić? :)

Gość gość
Ja tez taka znam...niezłe rogi jej mezus przyprawia :-)

Gość gość
Bakbym się ,ze gdyby mnie taka dosiadla na jeźdźca to polamalaby mi miednicę :-(

Gość gość
tej mojej znajomej raczej nie, jest w nią bardzo zapatrzony. W sumie to się nie dziwię bo jest śliczna, a że naprawdę, naprawdę duża, to no trudno, pewnie nie każdy lubi chude

Gość gość
Każda świnia może mieć knura. Nie ubliżaj zwierzętom. To że ty się spasłaś nie jest winą świni i nie porównuj się do takiej bo świnia to inteligentne zwierzę której tobie brakuje.

Gość gość
Czy wy też zauważyliście, że wszystkie grube dziewczyny są grube z czyjejś winy? Przez lekarzy, przez chorobę, przez geny... BLA, BLA!!! Czy nie macie chociaż tyle odwagi żeby przyznać się, że to przez obżarstwo? Ja jeszcze w lipcu ważyłam prawie 80 kg przy 165 cm wzrostu. Przez własne obżarstwo. Zawzięłam się, dieta, ćwieczenia i dziś ważę 60 kg. Można? Można, tylko trzeba CHCIEĆ.

Gość gość
dokładnie tak :) albo mają grube kości hihihi

Gość gość
a ja się obżeram i jakoś gruba nie jestem, jestem bardzo szczupła, więc to może jednak nie tylko o to chodzi? W ogóle mam wrażenie że zawsze najbardziej jadą po grubych kobietach grube kobiety (grube teraz, albo takie które były grube a teraz muszą być wiecznie na diecie i żal im dupę ściska).

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak miłość, jest seks czy przyzwyczajenie

Gość gość
Autorko dyskusji ile masz wzrostu?

Gość gość
"a ja się obżeram i jakoś gruba nie jestem, jestem bardzo szczupła, więc to może jednak nie tylko o to chodzi?" xxx Ciekawa jestem ile masz lat? Bo ja do 25 rż jadłam co chciałam (no może bez obżerania, ale też nie liczyłam kalorii) i miałam niedowagę. Przytyłam momentalnie po. Zależy od metabolizmu, wiadomo, że im człowiek starszy tym bardziej się musi pilnować.

Gość gość
Zawsze bylam bardzo szczupła, pózniej musiałam zaźywać psychotropy od których się tyje i przytylam nie jestem juź taka szczupla jak kiedyś ale otyła teź nie jestem mam 170 waźe 65kg tyle tylko źe muszę cały czas się odchudzać źeby nie przytyć dlatego wierze źe jeźeli ktoś nie chce być otyły to nie będzie.

Gość gość
"a ja się obżeram i jakoś gruba nie jestem, jestem bardzo szczupła, więc to może jednak nie tylko o to chodzi? W ogóle mam wrażenie że zawsze najbardziej jadą po grubych kobietach grube kobiety (grube teraz, albo takie które były grube a teraz muszą być wiecznie na diecie i żal im d**ę ściska). " nie bardzo rozumiem, dlaczego grubaski miałyby jechać po grubaskach, natomiast te, które były grube - bardzo możliwe, bo schudły i wiedzą, że się da :)

Gość gość
Pelno zwiazkow gdzie kobieta jest grubsza. To nie ma znaczenia.

Gość gość
nie spodziewaj sie rewelacji

Gość gość
Nie chodzi tylko o wygląd chodzi równieź o zdrowie otyłość to nadciśnienie miaźdzyca bóle stawów i wjele innych chorób.

Gość gość
Pewnie, że ma. Dużo dziewczyn widzę grubszych z facetami, podobnie jak dużo szczupłych nie może znaleźć faceta także reguły nie ma.

Gość gość
każdy ma szanse na miłość wyglad można zmienić natomiast charakteru nie... ja poznałam męża ważąc 95 kg dzięki niem i dla niego schudłam 40 kg w 2 lata i jestem szczęśliwą mężatką, oczekującą dziecka i powiem tyle w d... mam kilogramy które mi wejdą w ciązy a dlaczego? bo mam meża który mnie kocha za to jaka jestem a nie za to jak wyglądam, będziemy mieli córeczkę i mamy szceśliwe życie, a skory ty autrko sama siebie nazywasz grubą świnią nie licz na szcęście i miłość... może w końcu czas cos zmienić ?a nie użalac się nad sobą?