Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie szukać pracy jeśli jestem niepełnosprawna ruchowo

Polecane posty

Gość gość
nie masz renty? jak masz grupe inwalidzka z otwartymi ramionami Cie przyjmia np. w call center

Gość gość
a poza siedzeniem na sluchawce?:o Juz tam pracowałam i można sie dodatkowo nabawić choroby psychicznej:o

Gość gość
20:54 nie dziwie sie, ze nie masz pracy, z takim stosunkiem do ludzi nawet do sprzątania się nie nadajesz. trzeba zawsze być człowiekiem . a Ty autorko możesz wypełniać ankiety w internecie, nie są to duże pieniądze ale lepsze cokolwiek ariadna.pl oni są wypłacalni :)

Gość gość
a skarbie sie tutaj zdziwisz bo renty nie mam tylko umiarkowany stopien niepelnosprawnosci i nie jestem żadna szmata i ja ci pracy nie zabieram bo jestem bezrobotna jak widzisz, wez zażyj leki zanim cokolwiek napiszesz.

Gość gość
Ciekawe co za cieżkie studia byly, podobno po cieżkich, dobrych studiach sie ma prace na zawolanie

Gość gość
Administracja. Byłam na najlepszym wydziale w PL i miałam prawie ten sam materiał co Prawo. Kułam dzien i noc

Gość gość
Kogo to obchodzi, ze uczyłas sie całe noce?:O Powiedz to pracodawcy skoro taka super jestes to może jakis Cie przyjmie:o Nie wyskakuj tu ze niepelnosprawni zabieraja ci prace, wiekszosc ofert dla niepelnosprawnych to prace niestety fizyczne i telemarketing, a do urzedów są konkursy!!! Widać sie nie nadajesz.

Gość gość
Ja jestem niepelnosprawna i bezrobotna od 2 lat, nie mam prawa do renty ani zasiłkow, nikogo z tego powodu od szmat nie wyzywam, dziekuje za uwage:o Zycze zdrowia psychicznego

Gość gość
te z jestem niepelnosprawna i bezrobotna od kilku lat, nie mam prawa do renty ani zasiłkow, a to że szukają ciągle osób z grupami - to prawda, tylko dlaczego tylko do sprzątania, a czasem do ochrony? to jest dopiero dyskryminacja, że osoba z grupą nie nadaje się do pracy umysłowej.

Gość gość
Tak a co w konkursie napisane??? Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawnosci. % niepełnosprawnych zatrudnionych w urzędzie nie przekracza 30% wiec biorą chętnie bo maja dofinansowanie na te kaleki

Gość gość
nie 30% tylko 6% urzędy dofinansowane z budżetu Państwa nie maja żadnych dofinansowań na niepełnosprawnych, to że mile są widziani nie znaczy, ze nie wezmą najlepszego-którym ty najwyraźniej nie jestes! Z tego co chodze i widze to w urzedach pracują bardzo sprawne panie, lepiej sie oburzaj na przyjmowanie po znajomości bo tu jest wiekszy problem.

Gość gość
Zreszta mam nadzieje, ze nie przyjmą ciebie do żadnego urzedu, załątwianie spraw u takiej paniusi wsciekłej to sama nieprzyjemnosc:o a pożniej przyjezdzaja polacy z zagranicy i dziwia sie, czego te kobity w urzedach takie wredne i złośliwe:o

Gość gość
dokładnie, tam gdzie szukają osób z grupą inwalidzką Ty raczej ze swoim wykształceniem nie powinnaś startować, a tam gdzie powinnaś nie szukają z grupą inwalidzką. może te studia były za łapówkę lub sex z dziekanem skończone?

Gość gość
mile widziani sa niepelnosprawni, bo to urzedy publiczne i kazdy ma prawo do pracy i zycia, bez wzgledu na kalectwo. u nas na poczcie pracuje pani nieslyszaca, czyta z ruchu warg :) i nikomu to nie przeszkadza , wrecz przeciwnie. a Ty, ze swoja nienawiscia do chorych ludzi z pewnoscia kariery nigdzie nie zrobisz.

Gość gość
Gdzie wy widzicie te ogłoszenia do urzedów dla niepełnosprawnych? Przegladam ogłoszenia i widze tylko prace dla niepelnosprawnego : - w ochronie -w sklepie -jako sprzataczka -telemarketingu i tyle mieszkam w poznaniu