Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wam się podoba ta firanka ?

Polecane posty

Gość gość
Wygląda jakby sobie przescieradlo ktoś zawiesil na oknie i podpial

Gość gość
proszę o więcej komentarzy :D

Gość gość
dobrze ze to zart!!! worek z kartofli na oknie; kup wworku kartzofle i go powies zaoszczedzisz kase i akrtofle beda na obiad

Gość gość
jakakolwiek jest lepsza niz gołe okno, które wygląda jak akwarium :O polaczki naoglądały sie hamęrykańskich filmów, gdzie ustawienia kamery i światła nigdy nie pokazują rzeczywistości taka jaka jest, i by być takimi 'artistic' modnymi zostawiają gołe okna ustawiając na parapecie jakieś kiczowate świeczniki a z zewnątrz wyglądają jak w terrarium :O i te tandetne jednolite ściany w kolorze zielonym albo fioletowym, oraz kiczowate modułowe mebelki, wszystko jak na ręku,żadnej kinowej czy filmowej magii jaką by się spodziewały mieć :O żenada.

to nie firanka tylko roleta i to jakaś dziwna ani zwijana, ani rzymska dla mnie niepraktyczna, jak to zwijać? za każdym razem rozwiązywać te kokardy i podwiązywać wyżej?

Gość gość
Jest fajna, ale musi pasować do wystroju.

Gość gość
to nie roleta - jest tak uszyta na stałe. Proszę o więcej komentarzy.

Gość gość
Ładna, ale chyba niewygodna.

Gość gość
Podobają mi się rolety rzymskie ale z delikatnego materiału. Ta akurat jest nie fajna

Gość gość
Cholera wie jak się odsłania - ale na 100% to nie roleta.

Gość gość
faktycznie fajne zdiecia i opisy mi sie najbardziej takie rolety podobają ciekawe ile kosztuja. Ale bardzo efektowne są :) http://rolety-katowice.bloog.pl/id,344431846,title,Rolety-dzien-noc-w-kasetach-maxi,index.html?_ticrsn=5&smoybbtticaid=61401e

Gość anka56783
Nie podobają mi się rolety rzymskie. Może w niektórych pomieszczeniach z wystrojem angielskim wszystko wygląda ok ale w przypadku mieszkań w bloku nie ma to większego sensu z uwagi na... brzydkie kaloryfery, które są praktycznie wszędzie. Sama jakiś czas temu inwestowałam w nowe firanki do mieszkania. Zamawiałam w tym sklepie: http://firanex.net/ - nie wiem czy znacie ale mają tam dobre ceny no i można również zlecić szycie firan na wymiar na co się zdecydowałam ponieważ chciałam miec wszystko bardzo ładnie dopasowane w mieszkaniu . Firanki jakie do mnie przyszły bardzo dobrej jakości,prezentują sie fajnie. Mimo niskiej ceny wcale nie wygladają na budżetowe.