Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochotę na faceta z ERO

Polecane posty

Napisz im co tracą:D Może się wszystkie oziębłe zbiegną i obudzą w sobie demona seksu:classic_cool: Cześć pewna;)

Spać?Gdzie mi tam do spania jeszcze:classic_cool:Tak się trochę bujam tu i tam:D Szatę zmieniłam na bardziej mi bliską:D

Gość Kwazimodek
ale mnie teraz wystraszyłyście, chce do mamy :D

I o to chodzi:D Lubię gdy jest taki niecierpliwy:classic_cool:Już to widzę jak szuka gdzie kokardka ukryta:D

Ałaaa, przecież wstążeczka może się między zęby wbić..:) Ale skoro go znasz...do odważnych świat należy:)

Nie widzę tego aż tak czarno :D Ale wiem gdzie będzie kokardka:classic_cool:

No co, zanim dojdziesz do sypialni, kokarda sama ci się zsunie od.."czegoś" nazwijmy to, wilgotność powietrza:P

Ty bystra kobieta jesteś:D Od razu załapałaś gdzie kokarda będzie:P

Ty zwariowałaś?? :D:Dprzecież to może podrażnić...zaczochram się na śmierć:D Już wolę gumkę puścić i na dupsku uwiązać Albo wsadzi wstążkę w.....i szepnąć.."zgadnij kotku co mam w środku":)

Hahaha mam czarne poczucie humoru :D Poradzę sobie z tą pieprzona kokardką jakoś:D

Przecież rozumiem, że z braku laku dobry kit Silena:) OK, ja zbieram się do domu...tzn, pracę kończę za chwilę, cza dupsko podnieść:)

A wy dziewczyny co tak same bez facetow:) Tak to wlasnie z nimi jest:) Piatek wieczor kiedy kobieta czuje sie najbardziej samotna a ci poszli sie szlajac na d.u.py zamiast siedziec tutaj z wami i pobawic sie milo:) Ja proponuje w ramach kary dla nich zwlaszcza dla Piotrka co sie najwiecej szlaja miesiac zero dostepu do wypietej i ociekajacej pozadaniem c.i.pki to sie nauczy chlopak pilnowac w zyciu tego co przyjemne i wazne:) Jak nie macie innych lepszych planow to zapraszam do Wilka na Wspolnota Polska Nocy Kupały2

Gość gość
to Was dziewczyny zaszczyt kopnął, ja mając tzypę w te pędy bym się udał do Wspólnoty Polskiej Nocy Kupały2

Gość gość
No to ja szybko tam lecę, chociaż nie proszona, może uda mi się przelecieć sierściucha 😘 Bo on jest taki napaleniec jak ja :-P Lepiej późno niż wcale :-) Nie loguje się, bo po co mu wiedzieć kto ma na niego ogromną jak kosmos i jeszcze większą ochotę ❤️

Gość gość
Sil❤️

Gość gość
Na którego?