Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego tak ciezko kogos znalezc

Polecane posty

Gość gość

skonczylam wlasnie 24 lata, jestem samodzielna, mam mieszkanie wlasnosciowe w pl, samochod, dobra prace. jestem szczupla brunetka , mam dlugie piekne czarne wlosy, duze piersi. zawsze jak ide na impreze to faceci mnie zaczepiaja, flirtuja, chca sie umowic ale zawsze mam wrazenie ze chodzi im tylko o jedno. czasem nawet jak sie spotkam bo facet wydaje mi sie sympatyczny to i tak za chwile zaczynaja sie teksty typu strasznie mnie pociagasz... to nie jest tak ze jestem gruba i brzydka i sama siebie chce dowartosciowac. poprostu nigdy jeszcze nie bylam zakochana i mam wrazenie ze cos mi ucieka, ze cos trace. zawsze dazylam do tego zeby byc nie zalezna ze pomimo ze nie ukonczylam studiow i rodzina uwazala mnie za przyglupia zapieprzalam jak osiol zeby miec wiecej niz oni i zeby byli ze mnie dumni bo akurat mam taka rodzine po... ze tylko kasa sie liczy i nic wiecej, ale nie o rodzinie mowa. chcialabym w koncu poznac faceta prawdziwego ktory bedzie mna zafascynowany bo wiadomo ze chemia musi byc miedzy ludzmi ale ktory nie bedzie patrzyl na to jak wygladam a jaka jestem ktory nie bedzie mnie traktowal jak towaru z polki tylko jak czlowieka.

Gość gość
chcialabym wracac z pracy do domu i miec po kim pozbierac brudne skarpety z podlogi, prasowac koszule, miec komu obiad postawic pod nos i wiedziec ze ktos w tym domu na mnie czeka :(

Gość gość
Cześć jak macie naimie

Gość samotny lj tr
no ja tez

Gość gość
wszystko pisalam ja jedna osoba. co ma moje imie do rzeczy?

"zawsze mam wrażenie, że chodzi im tylko o jedno" to sie przyzwyczajaj bo chodzi nam tylko o jedno

do czasu aż chłopcy i dziewczynki nie osiagną dojrzałości płciowej to przewaznie sie nawzajem unikaja. nie lubią się i sobie dokuczają po osiągnięciu dojrzałości nadal sie nie lubia, dokuczają sobie ale od czasu do czasu musza się spotkać w konkretnym celu. cała filozofia:)

Gość gość
filozofia Twoja miala by koniec tak mysle gdyby ludzie sie nie zenili i nie zyli by w szczesliwych zwiazkach. czy jest cos zlego w tym ze chcialabym porpostu kochac i byc kochana przez drugiego czlowieka? a sex wtedy nie jest lepszy?

Gość Tak to facet
dlaczego tak ciezko kogos znalezc? x Bo ludzie są coraz mniej ludźmi. Kasa, chlanie, d*****nie, to teraz rządzi światem. A gameover jak zwykle pierdzieli głupoty. Kiepski Filozof z piwem w reku.

"tak mysle gdyby ludzie sie nie zenili i nie zyli by w szczesliwych zwiazkach" xxx a ile takich związków znasz? nie chodzi mi o pozory szczęścia na potrzeby PiaRu.

weź sie gościu odpiertol. nie miałem alkoholu w ustach z pół roku. k***s złamany

Gość gość
wiesz co to ze ludzie sie kloca i sie godza to jest normalne w kazdym zwiazku bo jak mozna zyc codzinenie z kims i sie nie klocic, a klotnie wcale nie wykluczjaa tego ze zwiazek mimo wszystko jest szczesliwy i ci ludzie mimo wszystko sie kochaja

Gość gość
Brunetka ma czarne włosy? Daje 1/10

Gość gość
znawca sie odezwal , dam reke ze blondyn :D