Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonaswojegomeza

maz stal sie pruderyjny??? mozliwe?

Polecane posty

Gość zonaswojegomeza

Wstalam rozczarowana. Niby ok kochamy sie kilka razy w tygodniu ale zaskoczył mnie dzisiaj. Zaczelam fantazjować i mówić co robię a on nie podjął gry. Później w trakcie jak czułam ze zaraz skończy poprosiłam żeby powiedzial o czym myśli i zapytałam czy chciałby skończyć w moich ustach a on -zono uspokój sie. Nie narzekam na sam seks bo mi się podoba ale kiedys nie byl taki, nawet on częściej zaczynam różne historie. Mam wrażenie ze zmienił sie tak od czasu pojawienia sie dziecka (6miesiecy). Tak jakby juz nie wypadało.

Gość gośćleda
Ciesz się,ze w ogóle masz seks. Ja od ponad roku żyje w celibacie. Łatwo nie jest:-( Mam coraz bardziej dość tej sytuacji.

Gość zonaswojegomeza
Nie zazdroszczę. Gdyby byl taki zawsze to ok ale dla mnie to spora zmiana a wyjaśnień żadnych.

Gość zonaswojegomeza
gospodarzu zapytałam nawet juz po wszystkim zanim do pracy wyszedł to mi odpowiedzial- kochanie naprawde mic sie nie dzieje. Do zobaczenia. Pa- i jak teraz myślisz? Co to znaczy?

Gość gośćkrzyś
do gość ledy...też mam posuchę a tak mi się chce -może się spotkamy..?

Gość zonaswojegomeza
Przeczytaj dwa ostatnie zdania proszę.

Gość gość
Bo dziecko duzo zmienia, nie jestesmy juz Tak otwarci na Pewnie rzeczy jak wczesniej.Czujesz ze masz kogos pod soba, to taka odpowiedzialnosc ze masz malego czlowieczka i pewne rzeczy schodza na drugi plan.Seks juz nie jest Taki wyuzdanY jak wczesniej, nie masz tyle czasu i checi... Niestety widocznie maz jest bardziej odpowiedzialny od Ciebie autorko

Gość gośćleda
A skad jesteś krzysiu?

Gość zonaswojegomeza
Dzieki to życzę wszystkim takich odpowiedzialnych mężów. Ja związku nie widzę.

Gość gośćkrzyś
Leda -jestem z Olsztyna

no to nie wiem, może przytyłaś po ciąży, albo coś w tym rodzaju, że stracił do ciebie pociąg? Niektórzy tez mówią, że jak facet jest przy porodzie to mu to miesza w głowie. Wiesz, to takie zasłyszane opinie tylko, na sobie tego nie widziałem, ale podsuwam ci pod rozwagę

może też dziecko coś zmieniło, w tym sensie że teraz on ma na głowie utrzymanie domu i zarabianie =więcej stresów z tym związanych itd No wróżenie takie, jak się nic nie wie o Twojej sytuacji

Gość zonaswojegomeza
Wiesz gdyby chodziło o wygląd to szybciej inikalby seksu albo gasil swiatlo a on tak nie robi. Właściwie to przestał mówić w trakcie. Tak najkrócej można to opisać.

Gość zonaswojegomeza
A co chciałbyś wiedzieć żeby moc potwierdzić swoja teorie.

Gość gość
to po komunie tak sie porobilo ze polacy teraz nie potrafia samodzielnie myslec i dlatego takie tematy 333 www.youtube.com/watch?v=s9hkMOSlMtU

Gość gość
Może to ten syndrom madonny-ladacznicy. Że pewnych rzeczy już się nie robi bo jesteś matką. Nie chciał skończyć w ustach bo później tymi ustami całujesz jego i swoje dziecko.

Gość szakuł 81
Z twojego opisu wynikała jakby się skupiał żeby skończyć a twoje mówienie go rozpraszało. Myślę, że jeśli to było jednorazowo to musisz zobaczyć czy tak jest częściej. I pogadać z nim kiedyś jak będziecie na podobnych tematach.

no właśnie, gość 9:33 podaje kolejną hipotezę Jest ona nie do pojęcia dla mnie, ale niektórzy tak podobno rzeczywiście mają

Gość zonaswojegomeza
Niedługo stwierdzi może ze w ogole seks będziemy uprawiać jak dziecka w domu nie będzie albo jak będziemy sie starać o kolejne??

Gość szakuł 81
gospodarz dobrze napisał nie wiemy czy on był przy porodzie, czy może zrobiłaś się po porodzie "luźniejsza" bez urazy.

Gość gość
ale tak jest często czy się po prostu zdarzyło? Może on po prostu nie miał aż takiego nastroju na seks tego dnia, Ty miałaś, więc "się poświęcił" ( w duuużym cudzysłowie ;)) ale na zwyczajnie nie miał ognia jeszcze na jakieś fantazjowanie

Gość zonaswojegomeza
Nie uraziles mnie. Nie byl przy porodzie a w ogóle to cesarkę miałam i żeby uprzedzić komentarze- nie na zyczenie. Mysle tak jak ktos napisal ze mi nie wypada.

wpisz sobie gdzieś na googlach o tej madonnie-ladacznicy i zobacz jak to się leczy. Jak poza tym z Tobą jest wszystko tak jak przed porodem, to mi wygląda właśnie na to

Gość zonaswojegomeza
Narazie unika tematu. Ale ja juz sposób znajdę. Ktos pytal czy tak często jest? Od pól roku. Dzieki za dyskusje. Synek wzywa.

Gość gość
mam podobny problem, spróbuj go czymś zaskoczyć, przebierasz się dla niego? używacie wspólnie zabawek/? :> ja wiem że to nie konwencjonalne ale na pewno może coś zmienić, zajrzyj sobie na dyskrecja pl, zobacz ofertę i wybierz co może wnieść do waszego łóżka polot

Gość szakuł 81
Czyli wiąże się to z przyjściem na świat dziecka. Widocznie on ma jakiś problem ze sobą i coś mu w głowie siedzi. To i tak z Tobą jest nieźle że tak szybko miałaś ochotę na seks po porodzie.