Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kesjaa0

Mam pewne objawy. Proszę o poradę!

Polecane posty

Witam. Jestem Kesja. Mam 21 lat. Wyszłam za mąż w sierpniu tego roku i od 3 miesięcy staram się z mężem o Nasze pierwsze dziecko. Niestety póki co wydaje Mi się że z tego nici... Ostatnio uprawialiśmy stosunek w dni płodne. Ale dostałam okres o ile to był okres bo mogło być to krwawienie fakt faktem prędzej niż planowany i krwawienie jak przy miesiączce. Trwało 4 dni. Po dosłownie 2 dniach po skończonym krwawieniu miałam przez 4 dni biały lepki śluz oraz boli Mnie podbrzusze ( podejrzewam jajniki bo czasem zakuje Mnie z lewej albo z prawej ) ale częściej po środku albo na samym dole a dziś nawet z boku ból podobny do bólu menstruacyjnego temu bólowi przez 2 dni również towarzyszył ból pleców po środku albo z boku i co więcej w brzuchu mam ogromne bulgotanie w brzuchu. Dodam fakt, że podczas krwawienia miałam ogromny apetyt jadłam i jadłam a normalnie nigdy podczas miesiączkowania nie mam apetytu. Co zatem ciągle chce Mi się spać oko przed tv same potrafi Mi się zamknąć jak bym się ciężko napracowała a nic nie robiłam co potrzebowało wysiłku fizycznego. Przy wczorajszej kąpieli delikatnie zadrapałam się paznokciem bo swędziała Mnie ręka i mam rysę jak by Mnie kot podrapał zrobiła Mi się strasznie wrażliwa skóra ... Nie wiem co o tym myśleć. To może być objaw ciąży czy coś sobie uroiłam i to jakieś problemy zdrowotne? Nie piszcie rzeczy typu: zrób test albo jak miałaś krwawienie to nie możliwa ciąża... Bo testy robiłam straciłam dużo kasy na nie jakiś czas temu i nie chce z tym się tak śpieszyć. Liczę na rady kogoś kto troszkę się na tym zna. Poczytałam troszeczkę na forach i słyszałam o różnych objawach ciąży, jej krwawieniu itd albo i o chorobach jajników. Więc za Nim wyciągne rękę po test albo zapisze się do lekarza chce poznać Wasze zdanie.

Gość gość
Jednym słowem masz MANIĘ !!!

Ta strona powinna być chyba od 18 roku życia bo młodzi ludzie zamiast wg się nie odzywać to jeszcze utrudniają. A już u wielu osób widziałam w postach tego typu komentarze. Liczę na jakieś normalne komentarze bo ktoś mógł mieć takie objawy jak Ja i nie koniecznie musza oznaczać ciąże a coś innego ;d

Gość gość
Jak zadaje się głupie pytania i opowiada bzdury to nie ma co liczyć na mądre odpowiedzi :) proste

Gość gość
śluz, senność, wzdęcia, ból podbrzusza, wrażliwość skóry mogą świadczyć o wczesnej ciąży. Ale oczywiście nie muszą. A temp nie masz może podwyższonej? To krwawienie nie musiało być miesiączką. Ale jasnowidzami nie jesteśmy. Wydaj 10zł i kup test. Jeśli jesteś w ciąży, to już na pewno wyjdzie.

Gość gość
Moim zdaniem powinnas pojsc do lekarza, mozliwe zaburzenia hormonalne .

Dziękuje chodź jedna rozsądna odpowiedź. Myślę, że chyba jednak będę musiała ten test zrobić. Ale pobolewanie podbrzusza we wczesnej ciąży jest?

Gość karuzela28
Bzdury właśnie piszesz ty.Przestań wyszukiwać objawów bo nie ty jedna na tym forum masz ciąże "urojoną".Przestań myśleć o ciąży to na pewno w końcu w niej będziesz i nie licz tylko na dni płodne.A swoją drogą, mało wiesz z tego co widzę po twoich komentarzach i opowieści a uważasz się za wyedukowaną :) skoro uważasz że to ciąża to test zrób proste

No niestety nie jest łatwo nie myśleć jak się pragnie dziecka. I nie obrażaj Mnie bo Ja tego nie robię. Nic sobie nie uroiłam.A po za tym po Twoich komentarzach widać, że problem masz z czytaniem ze zrozumieniem. Opisałam dokładnie o co Mi chodzi. Ja nie twierdzę, że to ciąża i liczę na komentarze typu: "tak jesteś w ciąży " i wg równie dobrze może Mi coś dolegać a ktoś kto to przeczyta mógł mieć podobne objawy i napiszę Mi mniej więcej albo czy to oznaka ciąży albo czy coś jest nie tak i co to może być. Myślę, że jesteś taka wyszczekana przez kabel tylko jak każdy w internecie zresztą jeżeli to wszystko co masz do powiedzenia to żegnam :) P.S. Co za człowiek ;dd

Gość gość
dokladnie test to podstawa po co dawac jakis post skoro lepiej kupic test i miec pewnosc czy jestes czy tez nie 10 zzl to nie majatek a bedziesz pewna , jak nie bedziesz w ciazy to idz do gin bo byc moze masz cos z jajnikami:( chodzisz wgl do ginekologa?

Gość karuzela28
Skoro piszesz na forum to licz się z różnymi odpowiedziami, jeszcze nie obraziłam i nie mam zamiaru ale dobijają mnie takie dziewczynki które piszą takie bzdury :) podrapała się ma wrażliwą skórę i to może być ciąża no pewnie to jest normalne :D a co mnie obchodzi twoja głupota no żegnam żegnam

Gość misiuniaaaaaa
Hahahahahahaha jaka laska, tak siebie uwielbia ze wszedzie MI pisze z wielkiej litery :D przestan se wkkrecac jak bedziesz w ciazy to nie bedziesz miec miesiaczki proste, wczesna ciaze ciezko wykryc, ja 2 grube krechy zobaczylam jeden dzien po terminie miesiaczki, ktorej nie bylo. Miala gesty bialy sluz bolalo mnie podbrzusze i mialam strasznie obolale piersi... po tyg od zrobienia testu nudnosci omdlenia zawroty glowy, jazda bez trzymanki... nie wkrecaj bo jak bedziesz w ciazy to na pewno tego nie przeoczysz, masz chore podejscie do sprawy byc moze stad Twoje problemy..

Gość gość
pisząc na forum musisz liczyć się z wyśmiewiskami. Według mnie troche histeryzujesz podrażniona skóra może być równie dobrze od zimna. Trzymam kciuki by to była ciąża. Ale te objawy co piszesz nie są tylko objawami ciąży. Co do bólu brzucha w okolicach intymnych pójdź do ginekologa być może masz zapalenie jakieś a nie leczone nie które choroby jajników właśnie prowadzą do niepłodności.