Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościowazD

Czy on moze byc gayem ?

Polecane posty

Gość gościowazD

Od poniedzialku mamy nowego w pracy. Tez z Polski. Wiem ze przesadzam ale chyba zakochalam sie w nim. Wciaz o nim mysle. Staram sie jak tylko moge z nim rozmawiac, jest bardzo mily, niestety taki jest do wszystkich. Chcialam od niego wyciagnac, czy kogos ma, dowiedzialam sie, ze przyjechal z kolega (przyjacielem), wynajmuja wspolnie jeden pokoj. Co o tym myslicie ? Zapytac wprost ?

Gość specjalistka od wszystkiego
Koniecznie.

Gość gościowazD
Wypada tak od razu pytac o orientacje seksualna ?

Gość gość
Nie gayem tylko geyem. Zresztą w PL też występuje słowo gej więc po co piszesz po angielsku?

Gość gościowazD
Sorry ale po mojemu to pisze sie "gay", czy polska pisownia "gej" jest wlasciwa, nie wiem. Jak go podejsc, zeby dowiedziec sie, czy jest, czy nie ?

Lepiej się go nie pytaj w prost bo jak nie będzie gejem to i tak może się na ciebie obrazić że go o to podejrzewałaś

Gość gość
wsadz mo palec w pupe, jak się uśmiechnie, to jest gayem ,jak ci zayebie, to jest hetero i możesz do niego startowac

Gość gość
Zrób mu loda, jak się ucieszy i będzie chciał więcej to znaczy, że jest hetero, a jak ucieknie w trakcie tzn., że jest homo nie wiadomo :P

Gość gościowazD
Ma 27 lat. Czy to mozliwe, zeby taki facet byl jeszcze kawalerem ? Wyglada duzo mlodziej.

Gość gościowazD
Powiedzial mi, ze od razu poznal skad jestem, po urodzie, bo takich ladnych Niemek nie ma. Co o tym sadzicie ?