Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taktoja34

Co zrobić by facet się odkochał

Polecane posty

Gość taktoja34

znudzi ł mi sie , okazalo sie ze nie pasujemy do siebie , wrecz mnie nawet wkurza. a ten nie chce sie odczepic juz kilka miesiecy , dzwoni , szantazuje, płacze, błaga itd.. kur..de co nimi jest .? to juz trzeci w moim zyciu ktory w podobny sposob zachowuje sie po rozstaniu . niestety nie potrafie sie chyba zakochac wiec po co dalej ciagnac cos , co nie da rzadnej przyszlosci?pomozcie jak go zniechecic ...

Gość gość
nabluzgaj na niego :D do konca życie spokój

Gość taktoja34
nabluzgałam, powiedzialam ze jest c***jowy w lozku , biedny , itd a ten dalej ze mnie kocha

Gość gość
tez trafiłam na takiego manipulatora, jeszcze dodatkowo groził samobójstwem. Trwało to tak długo i tak wywierał na mnie presje ze wylądowałam u psychiatry bo miałam załamanie nerwowe

Gość gość
Zmyj makijaż

Gość taktoja34
on tez wlasnie grozi samobojstwem . nie wiem jak sie uwolnic od niego .. a ty juz masz to za sobą ?

Gość gość
jak on jest tak zdesperowany,to w niezłe g****o się pakujesz,będąc z nim,chce cię złapać i znosi wszystko,zobaczymy czy będzie też taki potulny jak wpadniesz w jego sidła

Gość gość
tak mam to za sobą, to dawne czasy ale wsapominam to bardzo niemile. To chorzy ludzie są, nikt tak nie powinien maltretowac drugiego człowieka psychicznie, to gra, wywieranie wpływu.

Gość gość
Co za c***y teraz są masakra, ja mam 31 lat i dla mnie to nie do pomyślenia jako facet żeby za jakąś babą latać, nie to nie będzie kolejna... na bzykanie zawsze jakaś się znajdzie.

Gość gość
W przyrodzie jest równowaga. Też się kiedyś zakochasz nieszczęśliwie. A twój obiekt westchnień powie ci, że jesteś psychiczną manipulatorką. Można to załatwić na poziomie, a nie jak wieśniara.

Gość gość
Jest na wygranej pozycji zostawia faceta i sama ustawia się w pozycji bardziej pokrzywdzonej. No qrwa co za p***b. To jest dopiero manipulacja. Żałosna suka.