Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dianczi

Baaardzo blada druga kreska na tescie..

Polecane posty

Gość dianczi

Witam... Postanowilam sie zapytac was dziewczyny o to czy to mozliwe ze jestem w ciazy.Od jakis 5 mscy staramy sie z parterem o dzidzi.dotychczas niestety bez owocnie.Jednakze w tym cyklu opoznia mi sie okres juz 3 dzien (powinien byc 1..cykle mam zawsze rowne 28 dniowe).Zrobilam juz 4 testy z czego jeden przed spodziewana miesiaczka-negatywny..drugi w dzien w ktorym miala przyjsc miesiaczka...tez negatywny...a dzisiaj zrobilam dwa i na obydwóch pojawila sie baaardzo blada ledwo widoczna rozowa kreska po ktorej zostal teraz cien.(na jednym jak i na drugim) Niechce sie nakrecac bo co miesiac sie doluje coraz bardziej..Ale boli mnie brzuch tak podobnie jak na miesiaczke (takie klucia ciagniecia..lekkie skurcze) odczuwam okropne zmeczenie...totalnie nic mi sie nie chce robic od jakiegos czasu tylko lezec...no i piersi mnie bola...swedza..bardziej niz na okres..nie wiem juz co myslec ..boje sie rozczarowac ponownie :( Czy ktoras z was tak miala bedac w ciazy?

Gość gość156
ja mialam :) dopiero 5 dni po terminie spodziewanej miesiaczki mialam wyrazna kreske , teraz jestem w 30 tyg :) idz zrob bete jest dokladniejsza :)

Gość gość
ja tak mialam,20.12 cora skonczy rok:)Gratulacje i do lekarza gnaj:)

Gość gość
Napisze tak: Uprawialam sex tydzień pozniej zrobilam test i druga kreska byla tyci tyci widoczna wiec uznałam ze nie jestem. Miesiąc pozniej kiedy nie dostalam okresu zrobilam 2 test. Taki zr wsadzasz w siki a nie strumieniowy i wyszli ze jestem wiec mysle ze jezeli cos tak bylo warto zrobić drugi test

Gość gość
po co juz teraz ma lecieć do lekarza? za 2 tygodnie najwcześniej, bo zaraz będzie problem, że nic nie widać na usg

Gość gość
u mnie bylo widac,wiec u kazdego jest inaczej.Kwas foliowy mozesz juz brac autorko.

Gość dianczi
Problem w tym ze mieszkam zagranica i niewiem dokladnie gdzie mozna zrobic ta bete...a te kreski na testach widac pod swiatlo takie bledziutkie ale sa..wiec chyba tym razem to nie moja wyobraznia (raz tak mialam ze widzialam jakies znikajace kreski ktore raz byly a potem znikaly :) )Naprawde mam nadzieje ze to ciaza i ze wkoncu sie udało :) Bo to starannie sie o dzidzi wykanczalo mnie i mojego partnera.Ale poczekam jeszcze pare dni i zrobie test z innej firmy..o ile miesiaczka nie nadejdzie bo mam bardzo dziwne uczucie jakby miala za chwile przyjsc..

Gość dianczi
Kwas foliowy juz biore od jakis 3 mscy :) ale mysle ze do lekarza to jeszcze troche za wczesnie ... bo i tak narazie nic mi nie powie...chcialabym sie tylko upewnic i zobaczyc gruba kreche...wtedy bede juz spokojna..:)Albo popytam sie o to gdzie mozna bete zrobic ..

Gość gość
Nie musisz powtarzać testu. Jak dla mnie jesteś w ciąży. Test najwcześniej myli się tylko w jedną stronę gdy jesteś a on wskazuje jedną. W drugą stronę bardzo rzadko

Gość gość
Ja w 6 tygodniu ciazy (czyli niespełna 2 tyg po terminie miesiaczki) juz bylam u lekarza i dostalam duphaston na podtrzymanie, bo mialam plamienia (krwiak na kosmowce), a dopiero 1,5 tygodnia pozniej na usg lekarz zobaczyl serce i zalozyl karte ciazy. Dzieki temu dzis mam pieknego bobasa :-D Ale wiem, ze nie kazdy lekarz tak podchodzi do sprawy... Powodzenia autorko.

Gość gość
Przy tak wczesnej ciazy wszystko moze sie zdazyc... Trzymam kciuki. Nie bez powodu na ciaze mowilo sie, ze to stan "przy nadziei"...