Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość migotka015

Nagranie ślubne i weselne w rozdzielczości Full HD MAZOWIECKIE lub ŁÓDZKIE

Polecane posty

Gość migotka015

Witam, czy ktoś mógłby polecić mi kamerzystę/ ekipę, która montuje nagrania w dniu ślubu? Chodzi mi o wszystkie etapy tego dnia: przygotowania, błogosławieństwo, msza (oczywiście nie cała tylko najważniejsze fragmenty), chwila na życzenia przed kościołem no i wesele. Nie musi to być nie wiadomo jak długie nagranie. Przede wszystkim chodzi mi o jedną najważniejszą rzecz. Chcę, żeby nie było w nim sztuczności. Ma być dynamiczny. Nie że minuta na pana młodego, potem minuta jak stoimi przed kościołem itd. Wiecie o co mi chodzi? Ma to być rodzaj pięknej , dynamicznej opowieści tego dnia. Marzy mi się takie nagranie. Chodzi tu też o wysoką rozdzielczość. Chciałabym poczuć się jak gwiazda. :-) Podobają mi się oczywiście również sesje w plenerze, moja wymarzona to nad morzem. Podziękowania dla rodziców w śmiesznej formie też są super. Co o tym wszystkim sądzicie?? Liczę na jakieś propozycje. Głównie chodzi o polecenie dobrego kogoś, co mnie nie zawiedzie i spełni moje marzenia :) Osoba/ekipa z woj. mazowieckiego/ łódzkiego. No i cena.... za nagranie, które baaardzo mi się podobało, zażyczyli sobie prawie 6000 zł... a gdzie zdjęcia, sesja itd...... :-(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować