Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katarzyna22

odczynianie czarów na przestrach , rzucony urok

Polecane posty

Hej, Mam problem ze swoją córeczką od urodzenia była aniołkiem takie spokojne dziecko ale od 3 miesiąca to normalnie mały diabełek nie dokucza w dzień i w nocy, wszystkiego sie boji wystarczy delikatnie czymś puknąc i już jest wrzask. Ja akurat wierze w te wszystkie przesądy od małego nosiła czerwone wstążeczki przy wózku, z mamą przelewaliśmy nad nia jajko, ostatnio nawet byliśmy u starszej babuszki ktora sie zajmuje przelewaniem wosku twierdziła że pomoże jej po pierwszym razie a ja zauważyłam ze jest jeszcze gorzej. Czy macie znacie jakies inne przesądy na przestrach czy rzucony urok

Gość gość
ty tak na serio? Bo nie wierzę ,że można być tak .......naiwnym

Gość gość
niepojęte dla mnie rozumowanie :( a nie przyszło ci do głowy, że dzieciak może ząbkuje i coś go boli?

Gość gość
od małego nosiła czerwone wstążeczki przy wózku, z mamą przelewaliśmy nad nia jajko, Pytanie z epoki kamienia lupanego. Jajko przelewaly..I taka ciemnota umie korzystac z internetu? Mam sposob. Poloz na dziecko jajko (na twardo), trzy razy splun , zatańcz a potem pierdnij w 4 strony swiata. Czym to gorsze od przelewania jajka? GWARANTUJE ci ze ten sposob jest rownie (bez)skuteczny.

Gość gość
katarzyna22 - niniejszym rzucam na ciebie urok. Spojrzalam na twoj nick zlym okiem. Teraz masz przesrane, nawet przelewanie jajka ci nie pomoze

Gość gość
kaska ty chyba zwarjowalas idz z dzieckiem do lekarza moze ma alergje na zarcie? porob testy nikt dziecka nie zauroczyl czerwone wstarzeczki to sobie przyczep na swojej ciuupce

Gość gość
odczynianie urokow to otwieranie duszy swojego dziecka na dzialanie samego szatana. Kiedys pewien ksiądz mi mowil, ze ludzie takie rzeczy robia a potem się dziwia , ze w ich rodzinach zle się dzieje. mOJA RADA ( JESTEM MATKA 2 DZIECI nigdy nie oduraczanych;) ) nie przejmuj się bo to normalne zachowanie, dziecko rosnie , zmienia się. Nie zawsze będzie grzecznie lezec w beciku a Ty będziesz mieć full czasu, niestety ale dzieckiem trzeba się zajac.

Gość gość
trzeba byc nie powaznym zeby wierzyc w zabobony,takie cos nie istnieje jak urok itp:/

Gość gość
Popłakałam się ze śmiechu z komentarzy.Te pierdy w cztery strony świata to może być skuteczne.

Gość gość
takie tematy to tylko kolejny dowód na to, że nie każdy powinien mieć dzieci

Gość gość
Dawno tak się nie uśmiałam :D

Gość gość
Przesądy na przestrach? "przestrach' jest przesądem. Dla ścisłości przelewanie jajka (czy też wosku) jest zupełnie czym innym niż ściąganie, Przelewanie służy celom wróżebnym tak że próba leczenia czy odczyniania przelewaniem świadczy jedynie o ignorancji próbującego odczyniać i naiwnośc***acjenta. Ząbkującemu dziecku dłbym gryzaka i uzbroił się w cierpliwość. Jszcze jedno - żadna kokardka w dowolnie wybranym kolorze nie zapobiega przed tępotą umysłową.