Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Cześć :) Chciałam się doradzić odnośnie rocznicy :) za niedługo minie 4 lata od kiedy jesteśmy ze sobą, jesteśmy po ślubie :) ze względu na 9 miesięczne dziecko nie możemy wyjść z domu, mój mąż pracuje w delegacji. Więc postanowiłam zrobić mu kolacje, niespodziankę. Nic o tym nie wie, ale na piątek wieczór kiedy przyjedzie planuje się ładnie ubrać, pomalować, postawić świeczki, wino itp. na kolacje zrobię golonkę, a na deser panna kote :) Czy spodobała by Wam się taka niespodzianka przygotowana Wasze ukochane? Dodam, że na pewno z jakąś erotyczną niespodzianką ;)

Gość dupniety_na_umysle
Z pewnością_co za pytanie ?

Gość gość
Kolacja jak najbardzie super pomysł. :) Niespodzianka erotyczna po tylu latach będzie idealna gdy zaprosisz koleżankę ;)

Gość gość
z delegacji przyjedzie pełen upojnych wrażeń. myślisz , że będzie zmęczony miał ochotę na golonkę na talerzu może i tak?ale już na Twe golonki raczej nie

Gość gość
"golonke" padlem :D hehe ogolnie fajny pomysł ;) a co z dzidzi ? bedzie z wami ? czy w jakas opieke?

Zmień golonkę na coś lżejszego. Chyba nie chcesz żeby Ci całą noc stękał z powodu wątroby . :P Poza tym ok

Gość gość
hehe dzięki za odpowiedzi :) odpowiadając na Wasze obawy :) nawet jak wraca o 24 chociaż jest padnięty to i tak się zawsze do mnie dobiera (chociaż sama się temu dziwie, bo nie jestem jakaś szczególnie atrakcyjna i po ciąży zostało mi parę kilo) Na pewno nie zaproszę żadnej koleżanki ;P Nie przyjedzie aż tak późno, ok 19 godziny, także nie będzie aż taki śpiący. Dzidzi będzie z nami przy kolacji, ale o 20 idzie spać i wtedy będziemy mieć czas dla siebie :) jemu to nie będzie przeszkadzało. Jego żołądkowi nic nie zaszkodzi :D a on lekkich potraw nie lubi

Gość gość
Bawcie się dobrze... bez koleżanki też ;)

Gość gość
Pytam, bo czasami kobiecie się wydaję, że coś jest fajne, a faceci to jednak są trochę inni :) i mają inne podejście do niektórych spraw..kobiety lubią romantyczne kolacje, ale czy mężczyźni też>? tego nie wiem :)