Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie uprawiam seksu bo prezerwatywy sa za drogie

Polecane posty

Gość gość

Wole na alkohol wydac niz na jakies gumki

Gość gość
bardzo mądrze. Jest wiele osób których nie stać na prezerwatywy a i tak uprawiaja seks i potem maja syfy i dzieci. Prezerwatywy to koszt nawet 1,30 za 3 sztuki wiec nie drogo

Alkohol - 23% VAT prezerwatywy - 8% serio gumki takie drogie ? :D PS . Ja tez seksu nie uprawiam, bom stary prawiczek.

Gość gość
1,30? Chyba cie pogielo ktore pekaja od razu masakra

Gość gość
Jeszcze przyjemnosci w gumce to jedna wielka masakra juz wole sie upic do nieprzytomnosci

Gość gość
W zyciu ci prezerwatywa nie peknie. Nie wierze w takie rzeczy. Ludzie źle stosują prezerwatywy i dlatego sa wpadki. Guma nie ma prawa pęknąć podczas seksu ponieważ tarcie jest zbyt słabe

Gość gość
trzep konika dalej

Gość gość
Ja uprawiałam kiedys seks w gumkach za 1,3 za 3 sztuki. Najpierw jedna przetestowałam maksymalnie ja nadmuchując powietrzem i rozciagając rękami. Nalałam też wody i próbowałam rozerwać . Ani drgnęła była całkiem dobra. Pozostałe dwie zużyłam z chłopakiem. Było przyjemnie i tak samo jak w drogich durexach.

Gość gość
Znajomy tez podobnie sadzi twierdzac "woli walic konia niz uprawiac seks w gumce z kobieta"

Gość gość
A gdzie kupie te za 1,30zł za 3szt?

Gość gość
mi sie zdarzyło ze pekła prezerwatywa, nei wiem dlaczego. I to pózno zauwazylismy... była dobrej firmy i droga, wystarczy zle załozyc

Gość gość
Wiesz co to gumy kupione w osedlowym sklepie. Nazwa to : Condom bezpieczne loty. Wyprodukowane dla Almark w Lesznie. To niemieckie prezerwatywy

Gość gość
Prezerwatywa może pęknąc tylko w jednym przypadku jeśli nie złapie się za zbiorniczek przed założeniem przez co w środku znajdzie się powietrze. To chyba kazdy debil wie

Gość gość
Za drogie sa kondomy

Gość gość
Poza tym masa idiotow uzywa prezerwatyw w ten sposob: zaczynaja bez a gdy zbliza sie wytrysk zakładaja prezerwatywe. Tak zachodza w ciaze a potem mówia ze im gumka pekła heheh

Gość gość
Masakra seks w gumie jest dla małolatów i kompletnie bez przyjemności juz lepszy stosunek przerywany. Z moim chłopakiem uprawiamy seks od 10 lat (pierwsze 4 z guma) i wpadki nie było.

Gość gość
Z tych popularnych marek kondomów to unimil new caress sa za około 3 zł za 3 kondomy.

Gość gość
Mi się w prezerwatywie podoba. Jeszcze dodatkowo jak prezerwatywa jest z wypustkami albo prążkami to daje dodatkowe podniecenie. Mój chłopak tez nie narzeka i nawet mówi ze lepiej w gumie bo dłuzej moze

Gość gość
A faceci którzy mówia ze w prezerwatywie jest źle nie potrafią sobie dobrać gumek